Print this page

V súvislosti s blížiacou olympiádou pribudnú v O2 TV tri nové stanice od Eurosportu Ilustr. foto: Facebook Europsport

V súvislosti s blížiacimi Zimnými olympijskými hrami Beijing 2022 zaradí O2 do ponuky O2 TV tri nové stanice od Eurosportu.

Prvá stanica Eurosport 5 bude zaradená do vysielania už 2. februára, po nej budú nasledovať v jednodňových rozostupoch Eurosport 3 a Eurosport 4, informuje O2 v tlačovej správe.

Hlavné lokalizované stanice Eurosport 1 a Eurosport 2 sa zamerajú na vonkajšie športy, chýbať nebude alpské lyžovanie, biatlon, beh na lyžiach, skoky na lyžiach alebo tiež freestyle, snowboard, sánky a boby.

Eurosport 3, ktorý bude zaradený od 3. februára, sa stane domovom ľadového hokeja, takmer 100 hodín živého obsahu z turnaja mužov aj žien, od základných skupín až po boje o medaily.

Eurosport 4 so začiatkom vysielania 4. februára sa zameria na rýchlokorčuľovanie, short track a krasokorčuľovanie. Priaznivci sa dočkajú viac ako 80 hodín živých prenosov.

Eurosport 5 so začiatkom vysielania 2. februára urobí radosť všetkým priaznivcom curlingu, pretože ponúkne všetky turnaje žien, mužov aj dvojíc, avizuje O2.