Print this page

Foto: Markíza Foto: Markíza

Zuzana Ťapáková hodnotí na svojom verejnom profile na Facebooku svoju prácu a chváli šéfa spravodajstva Henricha Krejču.

 


Generálna riaditeľka Markízy podľa informácií Omédiách.com končí vo funkcii šéfky televízie. Hoci televízia ani vedenie spoločnosti CME, ktorá vlastní televíziu, informáciu nekomentovali, samotná Ťapáková v pondelok večer a v utorok na poludnie na Facebooku bilancovala - hodnotila štart jesennej sezóny a poďakovala Henrichovi Krejčovi, šéfovi spravodajstva.

„Zdá sa, že sa mi podarilo to, čo som si do tejto televíznej sezóny predsavzala. Posilniť pre Markízu jasné líderstvo z hľadiska vášho záujmu o vysielanie tv-staníc na Slovensku. A zároveň to docieliť s programom, ktorý nešliape po ľudskej dôstojnosti a nezachádza za hranicu eticky prípustného. Chlapi neplačú, Televízne noviny, Športové noviny, Búrlivé víno, Farma, Modré z neba. Všetko programy, ktoré jasne dominujú televíznemu trhu. Ďakujeme za váš záujem. Je pre nás dôležité vedieť, že s takto nastaveným podvečerným a večerným programom ste spokojní," napísala Ťapáková v pondelok večer.

Odporúčam aj: Ťapáková končí ako šéfka Markízy

V utorok pokračovala: „Dovoľte mi poďakovať sa Heňovi Krejčovi a celému spravodajskému tímu za včerajší skvelý výsledok Televíznych novín. Večerné správy sú veľmi hektická robota a zvládať ju si vyžaduje nielen vysokú profesionalitu, ale aj pevné nervy. Heňo zostavil tím a dal mu know-how, vďaka ktorému to zvládajú. Iste, čakalo sa, ako dopadne záujem diváka, keď konkurencia zmení vysielací čas a urobí formálne zmeny. A práve tu sa ukazuje sila nášho spravodajstva, jednoducho o siedmej večer sa pozerá Markíza," napísala šéfka Markízy a na záver poďakovala. „Ďakujem, kolegovia zo spravodajstva, ste výborní."

štart jesennej sezóny sa televízii Markíza, na rozdiel od minulého roka, podaril. Jej nosné nové formáty majú lepšie čísla ako konkurenčná JOJ. 1. septembra odštartovala JOJ nové Veľké Noviny JOJ, Televízne noviny Markízy ostali lídrom.