Print this page

Na satelite Digi mali pribudnúť Digi Liga majstrov 1,2

Spoločnosť Digi Slovakia začiatkom septembra oznámila, že do 17. septembra (dnes) spustí na satelite Digi dve nové stanice Digi Liga Majstrov 1 a 2. No nestalo sa tak.

 


Dnes sa spoločnosť divákom ospravedlňuje. „Veľmi nás mrzí, že sme zatiaľ nevyriešili kapacitu na našej satelitnej platforme. Divákom, ktorí čakajú na zaradenie DIGI LM1 a DIGI LM 2, ako aj ďalších staníc ďakujeme za trpezlivosť," oznámila spoločnosť. „Robíme všetko preto, aby sme splnili svoje sľuby a športovým fanúšikom priniesli Ligu majstrov tak ako sme avizovali. Veríme, že náš boj o Vašu priazeň neprehráme a že už čoskoro Vás potešíme zaradením nielen týchto programov, ale aj ďalších žiadaných „nešportových" kanálov," dodáva Digi Slovakia.

 

Digi Liga Majstrov 1 a 2 majú podľa plánov vysielať v utorok a v stredu v deň vysielania zápasov Ligy Majstrov UEFA v slovenčine a češtine od 20:30 do 22:50.

V piatok 13.9.2013 spoločnosť zaradila športove kanály DIGI Liga Majstrov 1 a DIGI Liga Majstrov 2 do káblovej televízie DIGI Slovakia v ponuke ANALOG a DVB-C.