Print this page

SledovaniTV rozširuje ponuku programov o obľúbený kanál Epic Drama

Zákazníci SledovaniTV, jedného z najväčších poskytovateľov IPTV, sa môžu tešiť na kanál Epic Drama. Ten sa od od 1. augusta stane súčasťou programovej ponuky.

Novo zaradený kanál Epic dráma si môžu vyskúšať zadarmo v priebehu augusta diváci so základnými balíčkami Základ, Standard i Premium ako súčasť pravidelnej mesačnej promo akcie. Od septembra sa stane kanál Epic dráma súčasťou balíčkov Standard a Premium natrvalo.

Zákazníci, ktorí využívajú službu SledovaniTV cez partnera (poskytovateľa internetu), ho nájdu v auguste v základných balíčkoch a od septembra v balíčkoch Basic, Max, Maxi, Rodinný a Maximálny.

„Zaznamenali sme zvýšený záujem našich zákazníkov o prémiový kanál Epic Drama, preto sme sa rozhodli dohodnúť sa s majiteľmi práv a Epic Drama zaraďujeme do našej programovej skladby. Veríme, že týmto krokom potešíme najmä milovníkov dobových drám, historických seriálov a filmov,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Vo vysielaní programu Epic dráma sa môžu diváci tešiť na obľúbený a skvele hodnotený krimi seriál Ponorka, premiérový druhý rad historického seriálu o mladej rakúskej cisárovnej Sisi alebo na jeden z najobľúbenejších britských seriálov súčasnosti Všetky veľké a malé bytosti.

Každý mesiac môžu všetci používatelia služby SledovaniTV vyskúšať niekoľko prémiových kanálov v rámci promo akcie zadarmo. V auguste doplní Epic drámu dokumentárny kanál Travelxp zameraný na cestovateľské programy z celého sveta.

O SledovaniTV

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 200 televíznych kanálov a viac ako 100 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje spätné zhliadnutie v dĺžke až 30 dní či prepínať medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. Sledovanie TV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120-hodinový priestor pre záznam televízneho programu.

Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celom rade rôznorodých zariadení. Stiahnuť ju je možné pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a tiež od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor). Ďalej v televíziách a set-top boxoch so systémom AndroidTV od akéhokoľvek výrobcu (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson). Novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Skrátka neprídu ani majitelia telefónov s operačným systémom Windows, či mobilov značky Huawei a Honor. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádia. SledovaniTV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.

SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.