Print this page

Alžbeta Ferencová z Ivety bude hlavnou postavou nového krimiseriálu na Markíze Ilustr. foto: JOJ

Televízie Markíza a Nova pripravujú nový slovensko-český odľahčený kriminálny seriál z chorvátskeho prostredia, kam státisíce slovenských a českých turistov každoročne prichádzajú na letnú dovolenku.

Ústrednú dvojicu v novinke budú tvoriť Slovenka a Čech, pričom hlavnej ženskej role sa zhostí herečka, speváčka, tanečnica a modelka Alžbeta Ferencová, ktorá je známa aj pod pseudonymom Zea a aktuálne je hlavou postavou seriálu JOJ Iveta. V minulosti hrala v seriáli JOJ Panelák a účinkovala v televíznej šou televízie Markíza Koleso šťastia. Kto bude hereckým partnerom Ferencovej Markíza zatiaľ neoznámila.

„Jeho meno prezradíme už čoskoro. Diváci a diváčky sa môžu tešiť na pútavé kriminálne prípady zo slnečného Chorvátska, ktoré budú odľahčené sviežim humorom,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova.

Nový 8-dielny seriál vznikne v spolupráci s produkčnou spoločnosťou DNA Production, za ktorou stoja producenti Rasťo Šesták a Peter Bebjak. „Tento nový projekt v sebe spája všetko, čo má divák v televíznych seriáloch rád - napätie, dobrodružstvo, humor a postavy, aké každý z nás už niekedy stretol a dokáže si predstaviť, že by sa s nimi mal o čom rozprávať. Kriminálne prípady, ktoré sa odohrávajú v krásnom prímorskom prostredí, majú výnimočnú atmosféru a vďaka humoru a energii hlavných predstaviteľov, spolu s atraktívnymi príbehmi, je to presne to, čo chceme priniesť aj na naše obrazovky - pocit dovolenky s trochou napätia," doplnil producent seriálu Rasťo Šesták.

Väčšina natáčania seriálovej novinky bude prebiehať priamo v Chorvátsku, menšia časť tiež na Slovensku a v Česku.