Print this page

Telekom zaraďuje CANAL+ Action a novinky od MTV, končí s vysielaním AXN kanálov

Telekom pripravuje viaceré zmeny v programovej štruktúre na svojich TV platformách. Najväčšou novinkou bude zahrnutie novej stanice CANAL+ Action, pribudnú aj ďalšie novinky. Zároveň končí vysielanie AXN kanálov.

Nová stanica CANAL+ Action bude ponúkať filmový obsah s akčnými filmami a seriálmi. V ponuke bude napríklad The Revenant (Leonardo DiCaprio), Escape Plan (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger), Honest Thief (Liam Neeson), Tokarev (Nicolas Cage) či Wasabi (Jean Reno).

Sobotné popoludnia budú patriť živým prenosom zo zápasov Premier League.

Najväčším lákadlom CANAL+ Action je premiérové uvedenie oscarového favorita Všetko, všade, ktorý bude uvedený ešte pred oscarovým galavečerom.

CANAL+ Action bude nasadený na všetky TV platformy: Magio TV cez internet (Magio GO), Magio IPTV i Magio Sat.

Najnovšia platforma Telekomu bude mať od 1. marca 2023 popri CANAL+ Action aj ďalšie novinky ako MTV Live, čo je medzinárodná verzia amerického televízneho kanála MTV Live, 24-hodinová platená televízna sieť so živou hudbou s vysokým rozlíšením je venovaná hudobným videám a ponúka kombináciu programov od MTV. Služba je v anglickom jazyku, obsahuje aj pôvodné a získané programy z knižnice a zahŕňa relácie produkované inými medzinárodnými produkčnými jednotkami MTV.

Novinkou je aj iConcert, televízny kanál, ktorý vysiela celovečerné živé hudobné vystúpenia rôznych hudobných žánrov.

V rámci programovej štruktúry dôjde aj k úprave pri ďalších filmových kanáloch – TV stanice AXN, AXN Black a AXN White už nebudú dostupné v televíznej programovej ponuke z dôvodu vypršania zmluvy na distribúciu. Aj k tejto zmene dôjde k 1. marcu 2023, informuje operátor v tlačovej správe.