Print this page

JOJ a Markíza sa chystajú na jar, registrujú nové názvy Foto: Nova

Pre televízie je štart novej sezóny veľkou výzvou a už dnes pripravujú projekty na novú sezónu, ktorá začína v januári.

 


Televízia Markíza má nového riaditeľa, ktorý pravdepodobne siahne pri reštrukturalizácii aj na program a prinesie zmeny. JOJ určite urobí všetko preto, aby sa vrátila k pôvodným číslam, o ktoré v aktuálnej sezóne prišla.

 

Markíza, ktorej sa v súčasnosti darí s dvomi seriálmi Búrlivé víno a Chlapi neplačú, si v septembri na Úrade priemyselného vlastníctva zaregistrovala názov nového formátu Doktori. Je možné, že televízia si poistila názov pre nový seriál. Môže to byť niečo podobné ako Doktoři z Počátků, nový seriál, ktorý začala vysielať sesterská Nova. Už v minulosti takto po Nove Markíza nasadil Ordináciu v ružovej záhrade. Opäť je to seriál z lekárskeho prostredia, ale z prostredia dedinskej ordinácie, kde vystupujú aj herci z českej Ordinácie.

MAC TV, ktorá vlastní licenciu na programové služby z rodiny JOJ Group, registruje viacero nových názvov. Sú spojené aj s láskou aj veštením. Medzi názvami je: Láska na celý život, Príbeh našej lásky. Registruje si aj názov Osudové veštenie. Začiatkom októbra požiadala aj o registráciu názvov Šťastné konce, Kým nás smrť nerozdelí, , Ochrancovia a Tajomstvo rodiny.

Na Úrade priemyselného vlastníctva si podala žiadosť aj o registráciu ochrannej známky Senzi, ku ktorej sa hlási aj Martin Jakubec.

Nelení ani on a registruje všetky možné názvy spojené so Senzi. Senzi šow, Senzi TV ale aj Jadran šou.