Print this page

Digi Slovakia ponúka súťaž o ročné predplatné zadarmo Foto: Digi Slovakia

Nový majiteľ Slovak Telekom rozbieha marketingové aktivity na prilákanie zákazníkov.

 

 

„Možnosť získať službu na jeden rok zadarmo, majú tí, ktorí využívajú službu Digi Slovakia. Stačí ak nám v termíne od 27. septembra do 31. októbra doručíte návratku so súhlasným stanoviskom na zasielanie faktúr prostredníctvom e-KONTA a súčasne si aktivujete túto službu na našom webe," oznamuje spoločnosť a sľubuje, že z doručených návratiek vyžrebuje desať výhercov.

Cieľom súťaže je oboznámenie verejnosti s ponukou služby: e-konto, prostredníctvom ktorej si zákazník vie skontrolovať stav platieb. Podľa obchodných podmienok platí súťaž pre súčasných zákazníkov aj tých, ktorí do ukončenia súťaže sa stanu zákazníkmi. Žrebovanie sa uskutoční 15. novembra.

Odporúčam aj: Digi Slovakia sa stala súčasťou Slovak Telekomu

Začiatkom septembra Slovak Telekom kúpil spoločnosť Digi Slovakia. Nové vedenie po nástupe oznámilo, že služby Digi Slovakia ponechajú na súčasnej cene a sľubujú ich skvalitnenie. Základný balík Digi TV by mal ostať na sume 9,60 €.

Magio TV, Magio aj Digi budú naďalej ponúkané samostatne. Dlhodobým problémom Digi TV je nízky dátový tok, ktorý zabraňuje zaradeniu ďalších televíznych staníc. To sa má postupne zlepšiť a vymeniť sa majú aj doterajšie set-top-boxy za nové, umožňujúce HD príjem.