Print this page

Voľná telka (DVB-T) sa rozširuje o Slovak Sport 3 Foto. Slovak SportTV

Divákom prijímajúcim Voľnú telku - voľne dostupné TV stanice cez bežnú anténu - sa rozširuje programová ponuka o SlovakSport 3 na celkovo už 12 TV staníc.

 

 

Prevádzkovateľ digitálneho terestriálneho vysielania na Slovensku spoločnosť Towercom rozširuje programovú ponuku Voľnej telky (DVB-T) o novú televíznu stanicu Slovak Sport 3.

Televízna stanica je dostupná v 1. celoplošnom multiplexe DVB-T, ktorý pokrýva približne 80% slovenských domácností. „Obyvateľom prijímajúcim uvedený celoplošný terestriálny multiplex bude nová televízia k dispozícii bezplatne prostredníctvom automatického naladenia ich prijímacích zariadení (DVB-T settopboxov a televízorov) s podporou MPEG-4. Aktuálne vysiela nová televízna stanica v pilotnej fáze v kompresnom formáte MPEG-2, ale od začiatku budúceho roka bude Slovak Sport 3 dostupný iba v novšom kompresnom štandarde," napísala spoločnosť v tlačovej správe.

Nový športový televízny kanál Slovak Sport TV3 prináša viac ako 150 zápasov nielen zo základnej časti ale aj play off NHL, ktorá začala 11. novembra.

Divákom Voľnej telky sa ihneď môže stať každý (vybavený DVB-T prijímačom a je v pokrytí signálu).