Print this page

Povolebné O 5 minút 12 malo lepšie čísla ako Na telo Foto: RTVS

Deň po voľbách mala viac divákov prvá povolebná diskusia na Jednotke, večer viedli Televízne noviny Markízy.

 

 

Televízia Markíza priniesla v nedeľu mimoriadne Na telo so Zlaticou Puškárovou, kde priniesla prvé výsledky volieb, názory víťazov aj pohľad analytika. Relácia, ktorá bola vysielaná ešte dopoludnia, mala podľa údajov PMT/TNS SK v kategórii 12+ podiel 18,5 percenta, reláciu v tejto kategórii pozeralo 161 tisíc divákov.

Diskusnú reláciu O 5 minút 12 vo vynovenom štúdiu a s novým moderátorom pozeralo 285 tisíc divákov, čo je podľa RTVS najvyššia sledovanosť tejto relácie v jesennej vysielacej sezóne. Relácia dosiahla podiel na trhu 23,2 percenta. O 5 minút 12 sa tak stalo najsledovanejšou povolebnou diskusiou. „Vyššie podielové hodnoty boli zaznamenané v sociodemografickej skupine mestských divákov, z krajov najvyšší podiel na trhu dosiahli diváci z bratislavského a trenčianskeho kraja," tvrdí RTVS.

Večer však už tradične mali najlepšie čísla Televízne noviny Markízy - 39 percentný podiel na trhu a videlo ich 850-tisic divákov. Veľké Noviny na JOJ mali podiel 24,4 percenta (531 tisíc divákov) a Správy RTVS zaznamenali 13-percentný podiel na trhu a pozrelo si ich 283 tisíc divákov.