Print this page

Maňka odmietol ísť do TA3 debatovať s Kotlebom

Súčasný banskobystrický župan Vladimír Maňka sa síce nechce stretnúť so svojim protikandidátom na pôde televízie TA3. Do predvolebnej debaty v RTVS s ním pôjde.

 


TA3 pozvala do predvolebnej diskusie oboch kandidátov na banskobystrického župana – súčasného župana Maňku aj Mariána Kotlebu. Obaja spolu debatovali v predvolebnej diskusii na TA3už pred prvým kolom volieb. Teraz Maňka odmietol. „Nechcem vytvárať mediálny priestor a eskalovať ďalšie napätie, preto som povedal, že idem do jednej televízie, je to práve verejnoprávna televízia, aby som vlastne tam vyjadril všetky svoje názory," povedal Maňka pre TA3.

 


Slovenský zväz protifašistických vyzval Maňku, aby odmietol akékoľvek prípadné návrhy na priame diskusie s protikandidátom Mariánom Kotlebom „v informačných médiách všetkého druhu."
Napriek tomu Maňka pôjde debatovať do RTVS.

„A ja práve preto, že ich aj rešpektujem, ale, na druhej strane, beriem to, že ani ja sa nechcem otočiť teraz chrbtom celej verejnosti a povedať, že niekde sa schovám, a že sa neukážem. Tak vlastne chcem na tento jeden duel prísť a chcem zodpovedať všetky otázky," povedal pre TA3 Maňka.

Odporúčame aj: RTVS chystá duely, príde aj Kolteba

RTVS dá priestor v predvolebných diskusiách aj Mariánovi Kotlebovi, diskusia podľa informácií Omédiách.com v televízii nepôjde naživo, v rozhlase pravdepodobne áno.