Print this page

Markíza má novú reality šou Svokra s Gizelou Oňovou

Televízia Markíza prinesie onedlho novú reality šou o problémoch v rodinách.

 

 

Známa speváčka evergrínov bude chodiť na niekoľko dní do rodín, ktoré majú problémy, a ako správna svokra bude radiť, čo s tým.

Nová reality šou sa podľa informácií Omédiách.com objaví na obrazovke Markízy už na začiatku roka. Televízia už má atočené prvé diely, prichystala pre šou aj upútavku a Gizelu Oňovú už promuje na obrazovke. V seriáli Búrlivé víno získala epizódnu rolu ako dôchodkyňa, ktorá si nakupuje lieky.

„Kamera sa vyberie do rodín, ktoré by radi žili lepšie, ale nevedia, ako na to. Majú rôzne problémy - s peniazmi alebo výchovou detí, zlé rodinné vzťahy a podobne. Ja ako imaginárna „svokra" strávim v takej rodine asi päť dní - sledujem ich život, domácnosť, činnosti. Snažím sa pochopiť ich problémy a z odstupu, z môjho pohľadu ich aj riešiť. V doteraz nakrútených častiach sa mi to, myslím si, podarilo," povedala v profilovom rozhovore pre Trenčianske noviny Oňová, ktorá nedávno hrala v reklame, ale aj v muzikáli Mníšky.

Pred niekoľkými rokmi vysielala Markíza podobný formát s názvom Pestúnka na základe licencie na britský formát Supernanny. Do rodín chodili radiť psychologičky.