Print this page

Markíza dementuje informácie o stopke pre Búrlivé víno a Chlapi neplačú Foto: Markíza

Pluska.sk dnes píše, že „Búrlivé víno a Chlapi neplačú majú mať v budúcom roku pauzu." Redakcia sa odvoláva pri tejto informácii na "medializované informácie" na webe, ktorý však nemenuje.

 


„Seriál z vinárskeho prostredia má mať v ďalšom roku prestávku. Avizované zmeny sa majú dotknúť aj druhého najsledovanejšieho markizáckeho seriálu Chlapi neplačú," píše Pluska v článku, ktorý je najčítanejší na jej webe. „Pauzu by mohli dostať seriály Búrlivé víno a Chlapi neplačú, prinajmenšom sa budú vysielať v inej frekvencii nasadenia," cituje Pluska.

 

Televízia to dementuje. Seriál nekončí, ani nebude mať budúci rok pauzu. Podľa stanoviska, ktoré poskytla pre Omédiách.com samotná televízia Markíza, po každoročnej vianočnej prestávke štartujú nové série už koncom januára. V súčasnosti sa natáčajú nové diely oboch seriálov. Televízia na ukončenie, pauzu, či redukciu vysielania v budúcom roku nevidí dôvod, pretože seriály patria medzi jej najsledovanejšie relácie roka a majú silný divácky návyk, o ktorý televízia nechce prísť.