Print this page

Rozboril bude na JOJ, Modré z neba to nebude Foto: Markíza

Viliam Rozboril potvrdil, že bude tvárou televízie JOJ. Dohodol sa už skôr.

 


Nový riaditeľ TV Markíza Matthias Settele minulý rok nepredĺžil s Vilom Rozborilom zmluvu na výrobu nových dielov Modrého z neba a moderátorovi dal ponuku na novú reláciu, ktorú si mohol navrhnúť sám. Modré z neba v decembri skončilo. Rozboril na ponuku televízie nereagoval, ide ku konkurencii. „Mám rád svoju robotu a myslím si, že ju viem robiť. Tak idem za príležitosťou. Robil by tak každý. Dúfam, že i k spokojnosti ľudí," napísal Rozboril na facebooku.

 Podľa informácií Omédiách.com Rozboril je dohodnutý dlhšie. Otázkou, ktorá sa v televízii riešila, bolo, či pôjde na obraz už teraz pri štarte novej sezóny, kým jeho fanúšikovia o ňom hovoria a kauza odchodu je ešte horúca, alebo neskôr, aby sa stihla pred novou reláciou, ktorú preňho JOJ chystá, urobiť klasická promo kampaň.

Padlo rozhodnutia, že pôjde na obraz neskôr, nie na začiatku roka. Televízia JOJ v stredu minulý týždeň na otázky Omédiách.com, kedy nová relácia štartuje, ako bude vyzerať, neodpovedala. JOJ a Rozboril potvrdili spoluprácu v sobotu na stránkach Nového Času.

Odporúčame aj: Modré z neba nebude. Rozboril dostal novú ponuku

Modré z neba to ale nebude. Značku vlastní televízia Markíza. Svojim fanúšikom to na facebooku vysvetľuje aj Vilo Rozboril. „Modré z neba je značka Markízy a určite nikto nebude neseriózny, aby toto porušil. Ani to po právnej stránke nejde."

To, že v JOJ majú záujem o Rozborila, ak by náhodou niekedy odišiel z Markízy, povedal verejne výrobný riaditeľ TV JOJ Ivan Huljak v lete v diskusii na Pohode.