Print this page

JOJ prebrala Markíze viacero redaktorov aj Bruchalu Foto: Markíza

Dlhoročné tváre Markízy sa onedlho objavia na obrazovke televízie JOJ. Po Vilovi Rozborilovi prechádza do JOJ Pavel Bruchala a s ním väčšia časť tímu Reflexu.

 

 

Podvečerná relácie televízie Markíza Reflex mal od decembra pauzu. Krátko pred opätovným návratom na obrazovku sa tím Reflexu rozpadol. V decembri odišla z Markízy šéfdramaturgička Reflexu Martina Cyprichová, ktorá bola dramaturgičkou aj v Modrom z neba. Podľa informácií Omédiách.com z Markízy odišla za Vilom Rozborilom do konkurenčnej JOJ. Spolu s ňou odchádzajú ďalší ľudia z tímu Reflexu, väčšinou externí redaktori. Spolu ich má byť približne sedem. Do JOJ odchádza aj moderátor Reflexu Pavel Bruchala. Aj keď Reflex posilnili ľudia po zrušenej Lampárni, väčšina pôvodného tímu z Markízy odchádza.


Odporúčame aj: Lampáreň končí. Herman bude moderátorom inej relácie

Neznamená to však koniec Reflexu. Podľa informacií Omédiách.com Markíza má už nachystaný nový tím Reflexu. Reláciu bude moderovať aj Patrik Herman.

Televízia Joj potvrdila, že k nej nastupuje Bruchala. „Televízia JOJ tento rok spúšťa mnohé nové a originálne formáty, súčasťou jedného z nich bude aj Pavel Bruchala," povedala PR manažérka JOJ Group Lucia Kulihová.

JOJ plánuje rozšíriť publicistiku. Pavel Bruchala a Vilo Rozboril budú tvárami nových relácií. Pripravovaný projekt Test národa bude pod moderátorskou taktovkou Vila Rozborila. S Pavlom Bruchalom ešte prebiehajú rokovania o konkrétnej relácii.