Print this page

Štartujú duely Kisku a Fica, pozrite sa kde

Víťazov prezidentských volieb Roberta Fica a Andreja Kisku čaká druhé kolo. Ešte pred prezidentskými voľbami, ktoré budú o dva týždne, budú favoriti volieb konfrontovať svoje názory vo viacerých televíznych dueloch, ktoré môžu ovlyvniť rozhodnutie hlavne nerozhodnutých voličov.

 


Prvý duel mali ráno o deviatej hodine v RTVS, kde diskutovali s Martinom Strižincom. O 11 hodine sa obaja stretnú v TA3, kde budú debatovať v relácii V politike.

Aktualizácia: Markíza prvý rozhovor v krátkej Mimoriadnej relácii, ktorú odvysielala o 11 hodine, nepriniesla. Zverejnila oficiálne výsledky volieb a priniesla prvé reakcie kandidátov.

Nová kampaň začína už dnes. Fico hneď po skončení televíznych relácií ide do Ružomberku. Jeho tlačové oddelenie v nedeľu ráno oznámilo, že o 14.30 navštívi "závod spoločnosti Mondi SCP v Ružomberku, kde sa stretne s vedením spoločnosti a zamestnancami a oboznámi sa s aktuálnym postupom prác na výstavbe nových výrobných priestorov."

RTVS bude vysielať veľký televízny duel v sobotu 22. marca o 12:10. Namiesto plánovanej relácie Päť minút po dvanástej odvysiela Sobotné dialógy, ktorá sa bude vysielať na Rádio Slovensko a zároveň na Jednotke od 12:10 do 13:10. Sobotné dialógy zvyčajne moderuje Branislav Dobšinský.

Prinesieme informácie o ďalších termínoch televíznych súbojov.