Print this page

Vilo Rozboril ohlásil štart novej relácie Foto: Markíza

Snívajte s Vilom, avizuje novú reláciu Vilo Rozboril. Bude ju pripravovať v spolupráci s darcovským portálom ľudiaľuďom.sk.

 

 

Vilo Rozboril sa minulý rok nedohodol s televíziou Markíza na spolupráci a ďalšom vysielaní relácie Modré z neba. Hoci za Františka Borovského televízia JOJ oznámila, že prešiel k nej. Po zmene vedenia zatiaľ novú reláciu JOJ neohlásila. Teraz to urobil Rozboril.

Na Facebooku zverejnil informáciu, že v lete v televízii odštartuje nová relácia. „Snívajte s Vilom pokračuje!" Nová relácia by sa mala objaviť už v lete, podľa informácií Omédiách.com na JOJ.

Relácia už nebude len o emotívnych príbehoch. Jej podstatou bude plnenie snov, nielen chorým, chudobným, ale aj ostatným ľuďom.
Natáčanie relácie sa už začalo. Na jej príprave spolupracuje Rozboril s Petrom Nuňézom.

„V piatok spustíme podstránku, ktorá bude slúžiť na zber príbehov novej relácie. Rozhodli sme sa, vzhľadom na to, že portál je darcovský a združuje ľudí s rôznymi druhmi problémov, že budeme s Vilom Rozborilom spolupracovať," povedal Roland Kyška z ľudiaľuďom.sk. Podľa neho pomoc pre ľudí bude pokračovať po odvysielaní relácie aj na webe.