Print this page

Merčiak bude tvárou zábavnej šou Čo ja viem

Športový moderátor Marcel Merčiak bude prvýkrát moderovať aj zábavnú šou, ktorá onedlho štartuje na Jednotke.

 


RTVS od 4. apríla nasadzuje na piatkový večer novú zábavno-súťažnú šou s názvom Čo ja viem, ktorá bude aj o súťažení celebrít a rôznych skupín ľudí, kde budú hľadať odpovede na rôzne otázky.
V prvej časti bude súťažiť Katarína Brychtová, Martin Nikodým, Dano Dang a asi 200 študentov. „Ich úlohou je odpovedať na nečakané a vtipné otázky a tým sa prebojovať do finále, v ktorom môžu získať zaujímavú finančnú výhru. Tá však nakoniec môže skončiť v rukách niekoho iného," avizuje RTVS.

V šou sa pravdepodobne objavia viaceré známe tváre: Adela Banášová, Peter Cmorík, Ladislav Chudík, Monika Hilmerová, Jozef Vajda a ďalší, ktorých spomína RTVS v upútavkách.

 

Moderátorom šou bude Marcel Merčiak, ktorý je aj tvárou promo kampane relácie.
Šou vznikla na základe licencie holandskej spoločnosti Talpa s originálnym názvom "What do I know?!" Za licenciu RTVS zaplatila približne 80 tisíc eur.

RTVS zdôrazňuje, že relácia bude interaktívna. „Súčasne, v reálnom čase, majú možnosť na rovnaké otázky odpovedať vďaka špeciálnej aplikácii pre smartfóny a tablety aj diváci pri televízoroch. Konečne si môže aj divák vyskúšať, aké je to súťažiť v televíznej súťaži, a odpovedať takmer za rovnakých podmienok ako súťažiaci v štúdiu. Za svoju hru môžu získať cenu," píše RTVS.

Odporúčame aj: Súboj národov SR a ČR moderujú Dejdar a Hudák

Vedomostnú zábavnú šou Súboj národov, kde súťažia proti sebe zástupcovia ČR a SR, odštartovala v piatok 21. marca aj JOJ. Tá ju pripravuje v spolupráci s TV Prima.