Print this page

JOJ ruší nový Panelák, vracia sa k starému Reprofoto JOJ

Zmena Paneláku ku komediálnemu seriálu nezabrala. Televízia oznamuje, že seriál opäť mení k dramatickému.

 


Nové vedenie JOJ vtipný Panelák nechce. Od 28. apríla sa seriál mení.

V januári televízia urobila v seriáli výrazné zmeny a názov premenovala z Paneláku na Nový Panelák. "Seriál v novej sérii prináša žánrový posun. Diváci si stále žiadajú viac komiky a odľahčených liniek," povedal Andy Kraus, autor seriálu. „Dejové linky sú odľahčené od komplikovanejších vzťahov, rodiny sa oproti poslednej sérii viac usadia, čím vznikne väčší priestor pre zábavné situácie," povedal v januári Michal Pilip, PR manažér TV JOJ.

Dnes je to už minulosť, pretože JOJ so zmenami nie je spokojná. "Panelák prešiel radikálnymi zmenami a vy, naši verní diváci, ste nie všetky ocenili. Preto sa tvorcovia seriálu rozhodli vrátiť ho do podoby, ktorú ste si obľúbili najviac. Predovšetkým sa môžete tešiť na viac dramatických zápletiek. Nemusíte sa však báť, humor sa z neho rozhodne nevytratí!" oznamuje divákom televízia.

Posledné mesiace dejová línia pokrývala dej od rána do večera. Po novom bude dej useknutý v dôležitej scéne, aby divákov nechala televízia v napätí aj očakávaní. Po negatívnych reakciách vracia JOJ k seriálu aj pôvodnú zvučku, ktorú mierne inovuje.

Do seriálu sa vracia Ján Koleník, ktorý hrá Marcela Masláka.

Foto: JOJ

Panelák sa bude viac sústrediť na príbehy postáv, dejové línie a dramatické zápletky. „Zameriame sa na linky, ktoré v sebe budú niesť emócie a napätie. Neznamená to však, že zo seriálu zmizne humor. Dramatické a humorné scény sa budú striedať tak, aby sme divákovi dopriali „slzy aj smiech". Príjemný nadhľad, ktorý je zásadným znakom Paneláku, ho vždy odlišoval od ostatných denných seriálov, kde pokusy o humor a nadhľad zatiaľ veľmi nevychádzajú," cituje JOJ Krausa.