Print this page

Búrka na JOJ pohorela, ide preč Foto: JOJ

Mexická telenovela Búrka: Dobrodružstvo lásky s Miss Universe v hlavnej úlohe a piesňou od speváčky Christiny Aguilera zázraky vo vysielaní JOJ nepriniesla.

 


Televízia JOJ nasadila len koncom apríla do podvečerného vysielacieho času dennú mexickú telenovelu Búrka: Dobrodružstvo lásky (v origináli La Tempestad).
Hoci telenovela, ktorá mala premiéru na mexickom televíznom kanáli Canal de las Estrelas 13. mája 2013, má až 122 častí, JOJ odvysielala len osem dielov.

 

Od utorka 13. mája sa presúva na Wau, kde pôjde každý pracovný deň popoludní a na Plus pôjde nadránom. Namiesto telenovely pôjde na JOJ Súdna sieň.

Televízia dôvody nekomentovala.

Záujem divákov o telenovelu bol na JOJ slabý. V piatok bol trhový podiel Búrky podľa údajov PMT/TNS SK 8,7 percent (v kategórii 12+). Pre porovnanie Chlapi neplačú na Markíze mali 32,1 percent, Duel na Jednotke 18,1 percent.


Podrobnosti o telenovele

Telenovela je o príbehu lásky podnikateľky Mariny Reverteovej (XIMENA NAVARRETEOVÁ) a mladého atraktívneho námorného kapitána Damiána Fabrého (WILLIAM LEVY), majiteľa rybárskej lode Búrka, ktorý žije v malom prímorskom mestečku.