Print this page

Šéfa JOJ trápi imidž televízie. Na obraz vracia Črepiny* s Barkolovou Foto: JOJ

Chceme, aby JOJ nebola vnímaná vulgárne, povedal nový šéf JOJ a vrátil do programu erotickú magazín Črepiny s hviezdičkou.

 


Nový generálny riaditeľ televízie JOJ Marcel Grega sa pred niekoľkými dňami posťažoval, že ho trápi, aký má televízia, ktorú riadi, imidž. „To, čo nás v súčasnosti trápi najviac, je brand TV JOJ... sú tam aj také atribúty, ktoré by sme neradi pri našej značke vnímali v budúcnosti, ako je napríklad, že je nedôveryhodná, prípadne vulgárna a nevhodná pre deti," povedal Grega v rozhovore pre aktuálne.sk a konkretizoval, že myslí napríklad na prevedenie programov ako Farmár hľadá ženu, či Mama, ožeň ma.

 

Televíziu JOJ zadefinoval nový riaditeľ ako rodinnú. „Od marca podporujeme naše kroky k pozitívnemu vnímaniu značky aj samotným jej programom, aby nám divák uveril, že to tak v skutočnosti naozaj je," povedal pre aktuálne.sk.

Napriek tomu od 22. júna pribudol v programovej štruktúre JOJ o 22:30 opäť program Črepiny s hviezdičkou. S podtitulom šokujúce reportáže len pre dospelých. reláciu moderuje Erika Barkolová, hovorkyňa Kooperatívy.

V programovom pláne sa píše, že pôjde o premiérové časti z roku 2013.

Aktualizácia o vyjadrenie vedenia JOJ (10. júna): "Podľa brandového prieskumu TV JOJ z novembra 2013 realizovaného každoročne na vzorke 1400 ľudí kombinovaný kvalitatívnymi a kvantitatívnymi metodikami vyplynulo, že časti publika relácia podobného zamerania v primeranej podobe chýba. Premiérové časti Črepín s hviezdičkou sa tohto odporúčania držia. Črepiny s hviezdičkou nie sú jedinou reláciou, ktorú TV JOJ v rámci odporúčaní prieskumu a v rámci manažérskych rozhodnutí, ktoré realizujú strategické ciele TV JOJ, pripravuje do vysielania."