Televízii JOJ sa nepozdáva novinka RTVS – Naj dedinka Slovenska

Televízii JOJ sa nepozdáva novinka RTVS – Naj dedinka Slovenska

"Prekvapuje nás, že šou o dedinách vo verejnoprávnej televízii nakrúca jeden z bývalých prime-timových režisérov a producentov TV JOJ, ktorá už dlhodobo spracúva podobnú tému v hlavnom spravodajstve," hovorí JOJ.

 


RTVS dnes štartuje svoju letnú zábavnú reláciu Naj Dedinka Slovenska. V zábavnej relácii, ktorú bude moderovať Martin Nikodým a Katarína Brychtová budú súťažiť dedinčania, zároveň televízia v každom diely predstaví vždy inú dedinu.

 


JOJ ostala nasadením prekvapená. „Televízia JOJ v hlavnej spravodajskej relácii VEĽKÉ NOVINY TV JOJ netradičným spôsobom spracúva takmer každý deň reportáže o slovenských dedinách, oslovuje ich najzaujímavejších obyvateľov, zobrazuje atrakcie dedín a ich okoliam mapuje tiež prirodzený lokalpatriotizmus i netradičný humor. Prvá reportáž bola v relácii VEĽKÉ NOVINY TV JOJ odvysielaná 4. apríla 2014. Tejto divácky obľúbenej téme sa budeme aj naďalej venovať, pretože ju považujeme za náš autorský produkt," píše v stanovisku pre Omédiách.com televízia.

"Prekvapuje nás, že šou o dedinách vo verejnoprávnej televízii nakrúca jeden z bývalých prime-timových režisérov a producentov TV JOJ, ktorá už dlhodobo spracúva podobnú tému v hlavnom spravodajstve," píše televízia.

Odporúčame aj: Autor Mojsejovcov natáča pre RTVS šou Naj dedinka Slovenska

Radoslav Štefanov patrí roky medzi dvorných tvorcov televízie JOJ. Pre JOJ točil formáty Farmár hľadá ženu, Mama ožeň ma, Láska na celý život, Súboj národov, Extrémne rodiny, Mojsejovci.

V súčasnosti jeho spoločnosť goodtv pripravuje pre RTVS zábavný formát o dedinách.

Aktualizácia 21. 7. o stanovisko RTVS: RTVS odkazuje JOJ: Porovnávate neporovnateľné