Print this page

Markíza na jeseň: Nový seriál aj zábavná šou s Adelou Foto: Babovřesky

Markíza zverejnila, čo bude vysielať na jeseň.

 


Markíza ponúkne nový pôvodný seriál Doktori, ktorý sa bude odohrávať v prostredí špičkového kardiocentra. Formát bude pozostávať zo série uzavretých epizód, ktorými sa na pozadí kardiologických príhod a ochorení pacientov bude prelínať príbeh dvoch hlavných postáv – kardiologičky Kláry (Judit Bárdos) a kardiochirurga Tomáša (Alexander Bárta). "Ona by rada liečila a opatrovala, on by najradšej rezal a prešíval. Nespája ich nič, okrem napätia a vzájomnej nevraživosti. Nebolo to vždy tak: Tomáš a Klára, boli ako študenti milencami," píše v upútavke televízia.

 

Novinkou jesene bude zábavno-hudobná Chart show s moderátorkou Adelou Banášovou. V šou televízia ukáže „množstvo známych osobností a rebríčky tých najväčších československých a párty hitov všetkých čias."

V ponuke výpravnej dvojdielnej šou budú notoricky známe hity, diváci aj hostia budú hľadať megahit. Televízia sľubuje „vtipné a trefné komentáre atraktívnych hostí v štúdiu a v dokrútkach, originálne hudobné vystúpenia."

Na jeseň odvysiela Markíza novú už v poradí piatu sériu reality šou Farma. Oproti predchádzajúcim častiam bude zmena v zasadení reality šou do prostredia spred 200 rokov. Odohrávať sa bude na salaši.

Viac: Markíza: Škandálne a obscénne správanie na Farme nebude

Seriál Búrlivé víno bude pokračovať aj na jeseň novou štvrtou sériou v pravidelnom večernom čase. Pokračovať bude aj seriál Chlapi neplačú novou treťou sériou, v ktorej sa objavia nové postavy.

Medzi premiérové tituly Markíza zaradila z českej produkcie Kameňák 4, letnú komédiu Zdeňka Trošku Babovřesky. Z americkej produkcie to bude Návrat temného rytiera, Amazing Spider-man, Hnev Titanov, Pompeje či Homefront.

Na obrazovku sa dostane aj nový americký sitcom Kurz sebaovládania I. (Anger management I) v hlavnej úlohe s Charlie Sheenom známym z Dva a pol chlapa. Markíza pokračuje aj vo vysielaní tohto sitkomu 11 sériou.

Novinkou bude americký postapokalyptický seriál Revolution, pokračovať bude NCIS- Námorný vyšetrovací úrad XI., Myšlienky vraha VIII. či Mentalista VI.