Chlapi neplačú končí. Ako bude vyzerať finále a čo seriál nahradí?

Print this page

Chlapi neplačú končí. Ako bude vyzerať finále a čo seriál nahradí? Foto Markíza

Posledný diel seriálu Chlapi neplačú odvysiela televízia Markíza už onedlho.

 

 

Finále bude vo štvrtok 11. júna o 17:50.
Seriál sa prvýkrát objavil na obrazovke v auguste v roku 2013. Na začiatku tohto roka Markíza oznámila, že končí. Záver poslednej série bude veľkolepý, povedal Gabriel Popescu, riaditeľ Centra vlastnej tvorby. Scenár je napísaný ako uzatvorený príbeh, Markíza neplánuje robiť ďalšie série.
„Pripravujeme nový projekt, ktorý bude rovnako kvalitný, ale s inými príbehmi," povedal generálny riaditeľ televízie Markíza Matthias Settele.

Seriál Markíza vysielala pravidelne, takmer každý deň podvečer pred Televíznymi novinami.

Od 22. júna bude v tom čase vysielať Markíza Rodinné prípady s podtitulom: Skutočné príbehy ľudí, ktorým sa život vymkol z rúk.

Foto: Markíza

Ako bude vyzerať záver seriálu?
V predposlednej časti rodina Lánskych bude mať poplach skôr ako čakali, Paula rodí! Nore sa podarí nahrať Romanove priznanie aj pravdivú verziu Vladovej vraždy. Svadobčania majú svoj veľký deň pred sebou, no nebude taký, aký si ho vysnívali.

V poslednej časti Juraj dostane nepodmienečný trest a nič ho už neuchráni pred nástupom do väzenia. Nora je presvedčená, že Romanovi sa podarilo ujsť, no Michala napadne ešte jedno miesto, kde by ho mohli nájsť. Podarí sa Paule napriek komplikáciam porodiť zdravú dcérku?

Tvorcovia seriálu Chlapi neplačú:

Réžia: Matúš Libovič, Vlado Balko, Vlado Fischer
Kreatívny producent: Anna Fifíková
Produkcia: Ján Melikant, Monika Krčmárová
Výkonný producent: Martin Šimunič