Print this page

Viacerí operátori ponúknu HBO v pondelok zadarmo. Pozrite sa ktorí Reprofoto HBO

 Prvý diel Tajomného prípadu 2 pôjde na HBO u niektorých operátorov zadarmo.

 

V súvislosti s uvedením prvého dielu seriálu Temný prípad 2,  HBO a HBO HD ponúkne v v pondelok 22. júna od 20:00 hod. do 22:00 hodín bezplatne vysielanie prémiových televíznych programov HBO a HBO HD.Okrem prvého dielu Tajomného prípadu 2 ponúkne HBO aj prvý diel seriálu Hráči a Kríza. V minulosti so štartom novej série ponúkala televízna spoločnosť vysielanie na celý deň, teraz sa obmedzila na niekoľko hodín večer.

Bezplatne sprístupnia program títo užívatelia:  Skylink, Digi TV aj UPC, Antik, Martico.

"Všetci diváci UPC DIGITAL, bez ohľadu na to, aký balíček tejto služby využívajú, tak budú môcť sledovať premiéru novej série úspešného seriálu Temný prípad 2 (True Detectives 2)," píše UPC v tlačovej správe.Vysielanie programov HBO a HBO HD bude všetkým užívateľom služby UPC DIGITAL sprístupnené automaticky. Diváci nájdu stanicu HBO na kanálovej pozícii č. 98 a stanicu HBO HD na pozícii č. 101.

Satelitná televízia Skylink a HBO vám umožnia sledovať prvý diel seriálu zadarmo v rámci voľného vysielania. Voľné vysielanie HBO 22.6.2015 budú môcť sledovať všetci zákazníci Satelitnej televízie Skylink, ktorí majú zaplatený Servisný poplatok alebo si predplatia niektorý z programových balíčkov, píše Skylink.

Podľa Žive.sk do akcie sa neplánujú zapojiť spoločnosti Slovak Telekom, Orange, Slovanet a Swan. Spoločnosť freeSAT sa do uzávierky článku nevyjadrila. Operátori zákazníckeho centra ale uviedli, že o takejto akcii nemajú žiadne informácie.

Druhá séria drámy Tajomný prípad z produkcie HBO sa točí okolo bizarnej vraždy, ku ktorej dôjde v zdevastovanom kalifornskom meste presiaknutom zločinom a korupciou.
V hlavných úlohách: Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdamsová a Taylor Kitsch.