Print this page

RTVS bude mať novú šou o súkromí - s Hudákom aj Banášovou Foto: RTVS

Tvorcovia Milujem Slovensko a Bučkovcov pripravujú pre RTVS novú zábavno-súťažnú šou za 300 tisíc eur.


Nová relácia s názvom Domov sladký domov  "hravo odhalí súkromie i papučovú kultúru našich známych osobností," avizuje televízia. Prvý diel odvysiela 17. septembra večer na Jednotke.

Reláciu bude pripravovať produkčná spoločnosť Goodtv Rada Štefanova, ktorá vyrábala aj Milujem Slovensko. Niektoré tváre sa objavia v novej šou. Napríklad Adela Banášová. Okrem nej sa v relácii objaví Peter Modrovský, Jozef Vajda či Maroš Kramár.

Moderátorom zábavnej relácie bude Michal Hudák.

Základom relácie bude súťaž, kde proti sebe nastúpia dve dvojice spojené kamarátskym alebo partnerským putom. "Súťažné úlohy preveria ich znalosti všetkého, čo súvisí s domovom. Nebude chýbať bláznivá hra, v ktorej je úspech založený na komunikácii a dôvere, prekvapivá návšteva a veľké finále, v ktorom nakoniec všetko môže dopadnúť úplne inak," píše televízia.

Za výrobu 12 dielov zaplatí RTVS takmer 300 tisíc eur. Spoločnosť Goodtv tento rok pre RTVS pripravovala viacero relácií: Slovensko chutí (za 220 tisíc eur), Naj dedinka Slovenska (359 tisíc), Milujem Slovensko (856 tisíc). V minulosti Goodtv vyrábala reality šou aj pre JOJ, napríklad: Bučkovci, Mama, ožeň ma či Extrémne rodiny.