Print this page

Na Doma pôjde nový indický seriál - Indická nevesta, prinášame podrobnosti Foto: Doma

Po tureckých telenovelách skúša televízia šťastie s novinkou z Indie.

 

 

 

Keď pred niekoľkými rokmi prišla Markíza s tureckou telenovelou Tisíc a jedna noc, nikomu nenapadlo, že práve jednoduchá telenovela s nie veľmi kvalitnou produkciou bude lámať televízne rekordy.

Od vtedy sa na Slovensku odvysielalo niekoľko podobných tureckých telenoviel. Markíza opäť experimentuje. Kúpila novú indickú telenovelu - s názvom Indická nevesta, ktorá pôjde na Doma.

Odporúčame aj: Indka, ktorej znetvorili tvár kyselinou, je tvárou kampane módnej značky

Indická nevesta je romantická indická telenovela. "Seriály z indickej produkcie sa v posledných rokoch po svete tešia mimoriadnej obľube. Bude to dojímavý milostný príbeh dvoch spriaznených duší - charizmatického Sarasa a nežnej Kumud. Kedykoľvek sa však snažia od seba vzdialiť, život ich vždy opäť spojí dohromady," píše televízia.

Indická telenovela sa v origináli volá Saraswatichandra, prvé diely sa na obrazovku dostali v roku 2013 a seriál má 444 dielov.

Odporúčame aj: Dátum štartu Indickej nevesty je známy. Pozrite sa, o čom bude

O čom je seriál?

Saras je mladý aristokrat, ktorého matka, Saraswati, spáchala samovraždu, keď bol ešte dieťa. Jeho otec, Laxminandan Vyas, sa znovu oženil s Gumaan, sebeckou ženou, ktorá mu porodila syna, Dannyho, láskavého a nesebeckého chlapca.
Saras sa má oženiť za Kumid, na najprv to odmieta a čom ju listom informuje. Kumud, ktorá úprimne prijala návrh manželstva, je prekvapená a odkazuje mu, aby si to vybavil z jej otcom.
Saras preto osobne docestuje za otcom dievčiny na dedinu a do dievčaťa sa zamiluje.