Ako bude vyzerať maratón televíznych debát víťazov volieb?

Ako bude vyzerať maratón televíznych debát víťazov volieb? Foto: Markíza

Lídrov strán, ktorým sa vo voľbách podarilo prekročiť 5 percentnú hranicu potrebnú na vstup do parlamentu, čaká v nedeľu maratón televíznych debát.

 

 

TA3 priniesla dopoludnia v relácii V politike rozhovory s jednotlivými predstaviteľmi politických strán, ktoré sa dostanú do Národnej rady. Politici nesedeli v diskusii spolu, prichádzali do štúdia postupne. "V rámci relácie odvysielame naživo aj tlačovú besedu Štátnej volebnej komisie, ktorá oznámi oficiálne výsledky Parlamentných volieb 2016," povedala pre Omédiách.com hovorkyňa televízie Martina Mečiarová.

Volebné štúdio RTVS pokračuje v nedeľu ráno od 8:00 na Jednotke do 14:05.

V štúdiu výsledky volieb moderujú Zuzana Hanzelová, Martin Strižinec a Ľubomír Bajaník. Súčasťou otvoreného štúdia bude aj špeciálne vydanie relácie O 5 minút 12, v ktorom Martin Strižinec a Branislav Dobšinský privítajú lídrov strán, ktoré sa dostanú do Národnej rady SR. Diskusiu o 11:55 odvysiela súbežne aj Rádio Slovensko.

V Rádiu Slovensko a v Rádiu Regina je, okrem podrobných informácií v prúdovom vysielaní a v spravodajských blokoch, aj špeciálne volebné štúdio taktiež od 8:00 hod v nedeľu ráno, ktoré moderuje Lucia Virostková.