Print this page

DIGI Slovakia má novú ponuku pre každého, prinášame podrobnosti Foto: Digi Slovakia

Spoločnosť DIGI Slovakia v jarnej kampani predstavuje ponuku, ktorá je zameraná na rozšírenie ponuky pre existujúcich, ale aj nových zákazníkov. DIGI je už naozaj pre každého. V rozšírenej ponuke programov si nájde to svoje každý člen rodiny.

Satelitná Nová DIGI

DIGI zostáva bez inštalačných a aktivačných poplatkov pri viazanosti na 24 mesiacov, čím na jednorazových poplatkoch nový zákazník ušetrí až 76,50 EUR. DIGI sa zaradením programu Sport 2 stáva najšportovejším operátorom už v základnej ponuke a za nezmenenú cenu 9,60 EUR mesačne. Rozšírený balík Extra Šport HD + ponúka šport v najvyššej obrazovej a zvukovej kvalite. Do balíka okrem DIGI Sport 1-3 v HD kvalite pribúdajú aj ďalšie dva športové HD programy, a to Sport 1 a Sport 2 za lukratívnu cenu 4 EUR mesačne. Pritom všetky tieto športové programy zostávajú v SD kvalite aj v spomínanom základom balíku.

„Stávame sa najšportovejšou televíziou, čo nás teší. Doplnili sme pre našich zákazníkov toľko žiadanú KHL a Formulu 1 prostredníctvom Sport 2. Stalo sa tak ešte pred štartom F1 v Austrálii počas marca a reakcie našich zákazníkov sú fantastické", reaguje Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia. „ Dnes cez DIGI ponúkame najlepší futbal: Ligu majstrov, anglickú Premier League a španielsku La Ligu na našom vlastnom DIGI Sport programe, všetky veľké svetové podujatia cez Eurosport 1 a 2, národné televízie, Nova Sport, či spomínané Sport 1 a Sport 2. Máme kompletnú ponuku toho najlepšieho, čo šport dnes prináša", doplnil Marcel Šatanek.

Veľa si od novej jarnej ponuky sľubuje naša spoločnosť aj Extra balíkom maďarských programov. Od apríla sa naša ponuka rozšíri a 26 maďarských programov prinesieme za 3,30 EUR mesačne. Je to balík EXTRA HU +.
Pri EXTRA balíkoch Šport HD+ a HBO ponúkame pri viazanosti na 24 mesiacov využívanie týchto služieb na prvé tri mesiace ZADARMO.

Marcel Šatanek: „Počas jarnej kampane začíname s ponukou CA modulov , ktoré vlastníkom moderných TV prijímačov s DVB-S slotom , prinášajú novú zákaznícku skúsenosť ovládania DIGI priamo cez originálny diaľkový ovládač k TV . Nové CA moduly budú k dispozícii aj našim existujúcim zákazníkom, ktorí prejavia záujem o prechod od tradičných Set-Top- Boxov ku CA modulom."

Viac: Digi pre každého

Nová KÁBLOVKA DIGI

CA moduly pri KÁBLOVKE DIGI sa osvedčili a prichádzame s ponukou na 100% zľavu z prenájmu CA modulu pri záväzku využívať našu službu 24 mesiacov. Ináč prenájom CA modulu ponúkame za 1,50 EUR mesačne.

KÁBLOVKU a INTERNET ponúka DIGI Slovakia v 10 mestách na Slovensku. V KÁBLOVKE zavádza DIGI doplnkové balíky. Okrem už existujúceho balíčka EXTRA HBO HD:HBO HD, HBO2 HD a HBO3 HD, si môžu naši zákazníci od apríla k bežnej ponuke programov doobjednať EXTRA Šport HD + (DIGI Sport 1-4 v HD a Šport 1 a 2 v HD) za 4 EUR mesačne, či balík EXTRA HOT HD – balík 3 programov pre dospelých (SuperOne HD, Hustler TV a Dorcel TV).

Každý nový zákazník dostáva HBO balík na 2 mesiace ZDARMA a pri 24 mesačnej viazanosti s výnimkou balíka EXTRA HOT HD môžu naši zákazníci sledovať EXTRA balíky HBO a ŠPORT + až 3 mesiace ZADARMO.

DIGI INTERNET

DIGI Slovakia dnes ponúka internet v dvoch rýchlostiach: 50/25 Mbit/s (INTERNET Maxi) a 30/15 Mbit/s (INTERNET Štandard). Pri viazanosti na 24 mesiacov za prvé 3 mesiace platia naši zákazníci nižšiu sumu aj v prípade, že využívajú rýchlejší internet.

DIGI Slovakia sa snaží udržať ceny, rozširovať ponuku a pridávať svojim zákazníkom možnosti, aby sa mohli rozhodnúť, čo z našej ponuky preferujú. DIGI dáva svojim zákazníkom stále viac!

DIGI GO

Najmladšou službou v ponuke DIGI je mobilná televízia DIGI GO. Od decembra 2015 sme ju ZADARMO (do 31.marca 2016) ponúkli len pre zákazníkov DIGI. Mobilná televízia DIGI GO prináša do mobilov a tabletov vysielanie DIGI Sport 1-4. Od marca sme začali predávať DIGI GO pre každého, bez obmedzenia, či je zákazníkom DIGI alebo nie. Služba zostáva prístupná širokej verejnosti. Najlepší futbal, ktorý DIGI Sport prináša si to zaslúži.

Viac: Digi pre každého