Print this page

Markíza pripravuje tri nové seriály Foto: Markíza

V novinkách sa objavia herci: Petra Vajdová, Alexander Bárta, Miro Noga, Juraj Kemka, Martin Dejdar, Dominika Kavaschová a ďalší.

 


Budúci rok sa na obrazovku Markízy dostanú tri nové seriály – Detektív Dušo, Divoký Zapadákov a Kuchyňa.

 

Detektív Dušo

Hlavnou postavou je Dušan Štefánik (Alexander Bárta) ako detektív s fúzikmi, Petra Vajdová ako súdna lekárka a Miro Noga ako oddaný policajný major. „Detektív Dušo bude detektívny seriál pre celú rodinu, ktorý vás zavedie do typického slovenského mestečka, aké pozná každý z nás," píše Markíza.

O čom bude Detektív Dušo?

Dušan Štefánik nie je stereotypný krásavec s tehličkami na bruchu. Na to, aby chytil zločincov, nepoužíva päste, ale mozog. Z chlapca, ktorého spolužiaci nebrali vážne, vyrástol asi najinteligentnejší vyšetrovateľ v okrese. Pracuje v tíme majora Németha, nie práve najschopnejšieho, ale oddaného policajného úradníka. Tím vyšetrovateľov dopĺňa súdna lekárka – profesionálka - ktorá si síce drží od kolegov odstup, ale svojej práci je absolútne oddaná.
Dej sa odohráva v mestečku Bystrica, kde vie každý o každom všetko, niekedy aj viac ako by človek chcel.

Kuchyňa

Druhou pripravovanou novinkou je seriál Kuchyňa, ktorý vychádza z námetu ruského komediálneho seriálu. V Rusku patril medzi najsledovanejšie, vysielal sa aj v USA.
Dej komediálneho seriálu sa odohráva v prostredí Nízkych Tatier. Diváci uvidia Moniku Hilmerovú, Lukáša Latináka, Martina Dejdara, Gabrielu Marcinkovú, Samuela Spišáka či Juraja Kemku.

Foto: Markíza

O čom je Kuchyňa?

Hlavný hrdina, Michal, chalan z mesta skončí vo vidieckej reštaurácii, ktorá neustále bojuje s konkurenciou. V reštaurácii si musí zvyknúť na celebritného majiteľa, bývalého hviezdneho kuchára, ale aj niekdajšiu hokejovú hviezdu.
Okrem toho sa mladík ocitne v hľadáčiku krásnej manažérky Lucie, pre ktorú je chlapec z hlavného mesta šancou na nový život po rozchode so ženatým milencom.

Divoký Zapadákov

Dej seriálu, ktorý vzniká pod producentským vedením Dana Dangla, sa odohráva v malom mestečku. Diváci uvidia Dominiku Kavaschovú, Adama Jančinu, Michala Kubovčíka či Lukáša Dózu.

Foto: Markíza

„Hoci Zapadákovu môžete vyčítať mnohé, jedno mu uprieť nemožno – žijú tu také zaujímavé postavičky, aké by ste inde ťažko hľadali. Chýbať nemôže obávaný gangster, vyhlásená kráska, ktorá sa vkráda do snov a sŕdc snáď každého „Zapadákovčana" či veľmi snaživý a málo rešpektovaný šerif," píše Markíza.