Markíza v roku 2017 prinesie viacero noviniek

Markíza v roku 2017 prinesie viacero noviniek Foto: Markíza

Nové seriály, chudnutie aj policajné vyšetrovanie pripravila Markíza na rok 2017.

 

 

Jednou z hlavných noviniek je komediálny seriál Kuchyňa, v ktorom sa objavia Samo Spišák, Gabika Marcinková, Martin Dejdar, Juraj Kemka, či Lukáš Latinák.
Na obrazovku sa dostane tiež komediálny seriál Divoký Zapadákov aj s Dominikou Kavaschovou, Michalom Kubovčíkom, Adamom Jančinom s ďalší seriál Detektív Dušo s Alexendrom Bártom, Petrou Vajdovou alebo Miroslavom Nogom.

Divoký zapadákov Foto: Markíza

Markíza prinesie aj niekoľko realitných formátov: Baby Boom, v ktorom sprostredkuje príchod nového života, ôsmu sériu Farmy. Série Rodinné prípady a Susedské prípady doplní novinka Policajné prípady, v ktorej bude polícia riešiť hádky, krádeže, útoky, napadnutia alebo iné konflikty.

Na Markíze sa bude aj chudnúť - v slovenskej verzii reality šou s názvom Extrémne premeny Slovensko s fitness trénerom Marošom Molnárom.

Foto: Markíza

V januári začína novinka s názvom O 10 rokov mladší, v ktorej budú záujemcovia dramaticky meniť svoj výzor k lepšiemu pod dohľadom moderátorov Miriam Šmahel Kalisovej a Martina Šmahela.

Televízia Markíza v roku 2017 pokračuje s formátmi Tvoja tvár znie povedome, seriálom Horná Dolná, či skeč šou Kredenc a Kávomat - Miestny úrad Hodrušany.
Pokračuje aj šou Andreja Bičana Hviezdna párty, Chart Show s moderátorkou Adelou Banášovou, Svokra a relácia s Janou Hospodárovou Šťastný domov.

 

Pokračuje aj súťažná šou Dobre vedieť!, Koleso šťastia a rodinný seriál Búrlivé víno. Televízia prinesie aj tretiu sériu speváckej šou Hlas Česko Slovenska.