Prima reaguje na odhalenie, že do jej reality šou sa nabúral a riadil ju Kazma

Prima reaguje na odhalenie, že do jej reality šou sa nabúral a riadil ju Kazma Foto: Prima

Televízia Prima poskytla webu Omédiách.com k dnešnému videu One Man Show reakciu.

 

 

Kamil Bartošek, v Česku známy pod prezývkou Kazma Kazmitch so svojim tímom pod značkou One Man show pripravil na televíziu Primu premyslený podvod, ktorý dnes v noci odhalil na Stream.cz. Do kulinárskej šou Prostřeno prihlásili až dvoch vlastných ľudí. So svojimi kolegami skrytými kamerami nahrával celý priebeh relácie. Hlavným hrdinom bol IT technik Karel Ondrka.

Podrobnosti: Šialená show sa televízii Prima vymkla kontrole, riadená bola zvonku

Televízia Prima v reakcii tvrdí, že súťažiaceho Karla Ondrku nenajala. To, že niekto natáčal, ako vyzerá nie veľmi príťažlivé pozadie tvorby jej relácie, jej podľa reakcie nevedí. Dôležité sú pre ňu čísla.

Celá reakcia TV Prima:

Děkujeme Kazmovi a všem jeho kolegům, že postavil Prostřeno! na úroveň takových společenských fenoménů jako je MS v hokeji nebo Český lev.

Kazma dokázal, že televize Prima pana Ondrku skutečně nenajala. Chápeme, že Kazmovi může být líto, že i přes nespornou produkční kvalitu a vynaložené finanční náklady spojené s jeho dílem "Prostřeno!" nebude finální zásah takový, jaký je běžný u pořadu Prostřeno! na Primě.

Premiérové díly Prostřeno!, ve kterých účinkoval Karel Ondrka, vidělo ve 12. týdnu průměrně 694 tis. diváků v CS 15+, share 24,75%. Nejsledovanější byla čtvrteční epizoda, kdy hostitelem byl právě Karel, pustilo si ji 862 tis. diváků v CS 15+, share 29,89%. Tyto premiérové epizody pořadu Prostřeno! zasáhly 2 411 000 diváků (reach 4+). Na webových stránkách má tato série pořadu Prostřeno! s Karlem dosud celkem 1 116 424 přehrání.

Televize Prima a také tvůrci Prostřena by závěrem rádi ocenili skutečnost, že celá tato akce měla v konečném důsledku osvětový charakter a Kazma a jeho tým pomohli alespoň částečně veřejnosti osvětlit problematiku nemoci zvané Touretteův syndrom.

Video Kazmu je dnes hitom sociálnych sietí a len za prvý deň takmer dva milióny videní.