O2 spustila komerčnú prevádzku digitálnej televízie O2 TV

O2 spustila komerčnú prevádzku digitálnej televízie O2 TV Reprofoto: youtube/o2skofficial

Spoločnosť O2 Slovakia od 13. júna spustila komerčnú prevádzku digitálnej televízie O2 TV.

 

 

„Dnešným dňom spúšťame po vyše roku pilotnej fázy komerčnú prevádzku O2 TV. Je bohatšia o množstvo staníc a veríme, že si z ponúkaných balíkov každý vyberie. Dopĺňame tak naše produktové portfólio, aby sme zákazníkom mohli ponúknuť komplexné služby," povedala Tereza Molnár, šéfka externej komunikácie O2.

Pilotná fáza prebiehala od jari minulého roka. Zákazníci, ktorí využívali doteraz O2 TV v pilotnej fáze budú automaticky premigrovaní na Modrú O2 TV. Funkcionalita a možnosti služby ostávajú zachované ako v pilotnej fáze, teda O2 TV je možné využívať iba so službou Internet na doma.

V službe O2 TV sú dostupné tieto stanice: STV1, STV2, Markíza, DOMA, TV JOJ, JOJ Plus, Daj to, WAU, CT1, CT2, Family Barrandov, JOJ Cinema, Prima Plus, M1, M2, TV2, Duna TV, Duna World, SAT1, RTL, RTL klub, Pro7, TV Polonia, TA3, CT24, France 24, Channel 1 Russia, CNN, TV 213, Sport 1, Sport 2, Eurosport 1, Eurosport 2, Minimax, Disney Channel, JimJam, Nickelodeon, Nick.jr, Rik, Duck TV, AMC, Film Box, Film Plus, Film Europe, CS film, Horor Film, Discovery Channel, Discovery Science, National Geo Channel, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Nat Geo Wild, Relax, Fishing/hunting, Mňam, Food Network, fashion TV, Noe, Rebel, MTV, VH1, Óčko, Óčko, gold, Óčko expres, Šlágr TV, MTV Rocks, MTV Dance, Hustler TV, Dorcel TV, SuperOne, LEO TV.

„Zákazník si môže nahrať až 100 hodín, spätne si môže pozrieť programy do 50 hodín a nahrávky budú uložené do 30 dní. Dostupnosť O2 TV je pre štyri zariadenia a je možné sledovať rôzne TV stanice na viacerých zariadeniach v rovnakom čase," píše O2 v tlačovej správe.

Ponuka O2 TV


Minimálna rýchlosť internetu pre sledovanie O2 TV je 6 Mbps. Pri sledovaní TV cez dáta O2 Internetu na doma sa dátová spotreba nezapočítava do FUP. Pre sledovanie O2 TV v mobile je minimálna rýchlosť internetu 1 Mbps a ak zákazník sleduje TV cez mobilné dáta O2, dátová spotreba sa do FUP započítava.