JOJ bude mať zoznamovaciu šou Take Me Out, prinášame podrobnosti

JOJ bude mať zoznamovaciu šou Take Me Out, prinášame podrobnosti Foto: JOJ

JOJ už onedlho začne vysielať novú šou s názvom Take Me Out, čo je pôvodom britská zoznamovacia šou, v ktorej všetko závisí od prvých dojmov.

 

Zoznamovať však nechce všetkých, zoznamka má obmedzenia: "Hľadáme slobodných mužov a slobodné ženy vo veku od 21 do 35 rokov, ktorí majú chuť konečne spoznať toho pravého partnera."

Pôjde o štúdiovú šou, kde budú adpeti na zoznámenie medzi sebou súťažiť.

JOJ už predstavila prvú upútavku.

Jeden z moderátorov, Jakub Prachař, sa v nej zobudí v posteli s tromi cudzími dievčatami, pričom v dome, v ktorom prespal, je okrem nich ďalších dvadsaťsedem žien. Takmer všetky ho balia a keď to už vyzerá tak, že sa z toho zblázni, prebudí sa a zistí, že to bol len sen. Keď sa však pozrie vedľa seba, zistí, že leží v jednej posteli s druhým moderátorom šou – s Milanom Juniorom Zimnýkovalom.

 

Upútavka podľa televízie naznačuje, o čo v šou pôjde. Tridsať nezadaných žien má len letmý pohľad na to, aby rozhodli o budúcnosti muža, ktorý je v súťaži prihlásený. Ak sa im páči, muž pokračuje v šou ďalej, ale ak žiadnu nezaujme, veľmi rýchlo si zakývajú na rozlúčku. Zoznamovacia šou TAKE ME OUT odštartovala v roku 2010 vo Veľkej Británii a má za sebou už osem sérií. Formát sa odvysielal v 34 krajinách po celom svete vrátane USA, Nemecka, Maďarska či Číny.