Orange bude mať v ponuke službu Netflix

Orange bude mať v ponuke službu Netflix Foto: Netflix

 Videoslužba Netflix sa na Slovensku stále viac udomácňuje. Dnes spoločnosť Netflix zverejnila informácie ohľadom spolupráce so spoločnosťou Orange, ktorá sa dotýkajú aj Slovenska.

 

Netflix spolupracuje so spoločnosťou Orange v Európe už od roku 2014, odkedy Orange TV zabezpečuje distribúciu ponuky Netflixu vo Francúzsku. Posledné mesiace aj v Španielsku. Orange rozširuje túto spoluprácu aj na ďalšie krajiny, v ktorých je spoločnosť Orange prítomná.
„Toto strategické partnerstvo v budúcnosti umožní dcérskym spoločnostiam Orange v Európe, Afrike a na Strednom východe distribuovať Netflix, čím svojim zákazníkom prinesú bohatý, globálne populárny a exkluzívny obsah tejto služby na všetky svoje obrazovky: licencované a originálne televízne seriály, filmy, komédie, dokumentárne filmy a programy pre deti," píše Netflix v tlačovej správe, ktorú má Omédiách.com k dispozícii.

V nasledujúcich mesiacoch pribudne Netflix v ponuke spoločnosti Orange Poland. „V roku 2018 budú nasledovať ďalšie projekty," píše Netflix.
Netflix tak príde aj na Slovensko, čo pre Omédiách.com potvrdila hovorkyňa Orange Slovensko Ivica Hricová: „Toto partnerstvo umožní uvedenie Netflixu aj pre zákazníkov Orangeu na Slovensku. Radi by sme zákazníkom ponúkli túto možnosť v roku 2018."

"Toto partnerstvo nadväzuje na náš silný vzťah s Orangeom vo Francúzsku, cez ktorý v budúcnosti ponúkneme náš program miliónom zákazníkov vo viacerých krajinách, aby mohli na jednom mieste bez problémov sledovať špičkovú internetovú zábavnú službu," povedal Reed Hastings, výkonný riaditeľ spoločnosti Netflix..
Americká streamovacia služba má v ponuke bohatú ponuku filmov, seriálov (napríklad populárne seriály Narcos, House of Cards či Gotham) a ďalších programov, s možnosťou sledovať ich na svojich telefónoch, dokonca aj v offline režime. Pôvodne boli v anglickom jazyku postupne pribúdajú aj slovenské titulky. Tento rok pribudol v ponuke Netflixu aj prvý slovenský film Polárnik od režiséra Pavla Barabáša.
Orange pôsobí v 29 krajinách: okrem Slovenska v Belgicku, Španielsku, Francúzsku, Luxembursku, Moldavsku, Poľsku, Rumunsku a ďalších.