Na Slovensko a ČR prichádza nová televízia Kutil TV

Na Slovensko a ČR prichádza nová televízia Kutil TV Foto: Kutil TV

 K Mňam TV a Mňau TV pribudne nová televízia.

 

 

Do konca tohto roka začne vysielať nový televízny kanál Kutil TV. Oznámila to spoločnosť S&P Broadcasting, ktorá bude kanál prevádzkovať.

Kutil TV má byť prvý life-stýlový televízny kanál s programom "Urob si sám". Vysielať bude na Slovensku a v Českej republike. S & P Broadcasting už vysiela kanál o varení Mňam TV a o domácich zvieratách Mňau TV.

Hlavnou myšlienkou novej televízie je podľa výkonného riaditeľa Pála Milkovicsa dať veciam druhú šancu. "Kutil TV bola v chystanom portfóliu úzko tematických televíznych staníc jasnou voľbou. Na základe prieskumov aj aktuálnych online trendov sú projekty Urob si sám extrémne obľúbené. Pre divákov máme už aj prvé tvár kanálu, pravého kutila, Pepu Libického. Kutil TV v budúcnosti mediálne pokryje oblasť televízneho vysielania, internetového vysielania aj tlačených médií, "dodal.

S & P Broadcasting a.s. je producent a poskytovateľ televízneho vysielania a mediálnych služieb na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť vznikla v roku 2016 a vlastní licencie televíznych kanálov Mňam TV, Mňau TV a Kutil TV. Na jar oznámila projekt spravodajskej stanice z24, doteraz ale nepožiadala o licenciu na vysielanie.