Print this page

JOJ nečakane stopla vysielanie kriminálky Za sklom Foto: JOJ

 Prinášame vysvetlenie televízie.


Televízia JOJ minulý týždeň v stredu odvysielala prvý diel druhej série kriminálneho seriálu Za sklom. Štart druhej série, ktorý televízia vyrábala v spolupráci s produkčnou spoločnosťou D.N.A. s veľkým predstihom promovala.
Ďalší diel mala JOJ odvysielať dnes, čiže v stredu 15- novembra, večer o 21:25. Televízia ho však dnes neodvysiela, z programu ho náhle staihla, namiesto neho odvysiela ďalší diel seriálu Naši.

 

Takto to vysvetlila televízie divákom na svojom webe: "Od divákov sme obratom dostali spätnú väzbu, v ktorej sa mnoho z fanúšikov tejto obľúbenej kriminálky vyjadrilo k vysielaciemu času, ktorý nie každému vyhovoval. Nakoľko je druhá séria Za sklom kvalitným počinom televízie JOJ a spoločnosti DNA a chceme, aby si ju mohli pozrieť všetci jej fanúšikovia, pristúpili sme na zmenu vo vysielaní."

Odporúčame aj: Ako sa pieseň od Korben Dallas stala titulnou skladbou seriálu Za sklom?

Hoci JOJ zmenila názor na vysielací čas, seriálu nenašla nové vysielacie okno, ale ho v tejto sezóne úplne stopla. „Obľúbenú kriminálku budeme vysielať v hlavnom vysielacom čase, aby sme potešili jej skalných priaznivcov, no až v roku 2018. Momentálne je totiž hlavný vysielací čas plný našich ďalších úspešných projektov," napísala televízia na svojom webe.

JOJ mení program aj v sobotu. Z večerného vysielania vypadla relácia Take me out.