Objaví sa Netflix aj v ponuke Slovak Telekomu?

Objaví sa Netflix aj v ponuke Slovak Telekomu? Foto: Netflix

Videoslužba Netflix sa v stredoeurópskom prostredí čoraz viac udomácňuje.


V septembri spoločnosť Netflix zverejnila informácie ohľadom spolupráce so spoločnosťou Orange, ktorá sa dotýka aj Slovenska.

V týchto dňoch zverejnila informácie o podobnej spolupráci s Deutsche Telekom, pod ktorý patrí Slovak Telekom.
„Netflix a Deutsche Telekom oznámili medzinárodné partnerstvo umožňujúce všetkým dcérskym spoločnostiam Deutsche Telekom využívať partnerstvo spoločnosti Deutsche Telekom so spoločnosťou Netflix," píše Netflix v tlačovej správe.
"Chceme zaistiť najlepšiu ponuku obsahu a televíznych skúseností pre našich zákazníkov a budeme spolupracovať s Netflixom na ďalšom rozširovaní nášho skvelého partnerstva," povedal Thomas Kicker, senior viceprezident skupiny Partnering Deutsche Telekom. Tlačovú správu si všimol web velkyobsah.info.

Doteraz využívali spoluprácu zákazníkov spoločnosti Telekom v Nemecku, Poľsku a Holandsku.

Zaradí Netflix do svojej ponuky aj Slovak Telekom? Spýtali sme sa v Slovak Telekome. Tu je odpoveď: „Vzhľadom na to, že rokovania s Netflixom o spolupráci na Slovensku stále prebiehajú, zatiaľ nemôžeme komentovať ich možné výsledky. Veríme, že zákazníkom predstavíme zaujímavú ponuku v čase, keď objem lokalizovaného obsahu prekročí istú kritickú hranicu," povedal pre Omédiách.com Sr. špecialista komunikácie Peter Gálik.

Americká streamovacia služba Netflix má v ponuke bohatú ponuku filmov, seriálov (napríklad populárne seriály Narcos, House of Cards či Gotham) a ďalších programov, s možnosťou sledovať ich na svojich telefónoch, dokonca aj v offline režime. Pôvodne boli v anglickom jazyku postupne pribúdajú aj slovenské titulky. Tento rok pribudol v ponuke Netflixu aj prvý slovenský film Polárnik od režiséra Pavla Barabáša.