Discovery Networks nadviazali partnerstvo so Slovak Telekom a Digi Slovakia

Discovery Networks nadviazali partnerstvo so Slovak Telekom a Digi Slovakia

     

Discovery Networks a Deutsche Telekom oznamujú rozšírenie partnerstva, ktorého cieľom je poskytnúť divákom prístup k prémiovému obsahu na staniciach Discovery Channel, TLC a Eurosport, píše spoločnosť v tlačovej správe.
Všetci zákazníci operátorov T-Mobile Czech Republic, Slovak Telekomu a DIGI Slovakia budú môcť sledovať viac ako 120 športových disciplín, vrátane tenisových Grand Slamov, Olympijských hier, ktoré sa uskutočnia vo februári.

Diváci budú mať naďalej prístup programom na stanici Discovery Channel.

„Skutočne si ceníme prémiový dokumentárny a športový obsah na kanáloch patriacich do rodiny Discovery. Je to nesmierne dôležitá správa pre našich zákazníkov v celej Českej republike a na Slovensku, momentálne hlavne v súvislosti s nadchádzajúcimi Zimnými olympijskými hrami v juhokórejskom Pjongčangu. Kľúčové piliere Eurosportu - Olympijské hry, cyklistika, zimné športy, ako napríklad biatlon, sú na našom trhu dlhodobo v centre záujmu slovenských divákov." vysvetlil Andrej Miklánek, marketingový expert na televízny obsah v spoločnosti Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic.

„DIGI Slovakia je už dlhodobo vedúcim poskytovateľom exkluzívneho športového obsahu, takže je zrejmé, že sme naši značku spojili s najlepšími partnermi. Som veľmi rád, že našim zákazníkom môžeme v rámci základného balíčku garantovať príjem populárnych kanálov Eurosport 1 a Eurosport 2 v špičkovej HD kvalite," hovorí Roman Vavrík, marketingový a obchodní riaditeľ spoločnosti DIGI Slovakia.