Porota SuperStar 2018 je známa, je v nej aj Katka Knechtová

Porota SuperStar 2018 je známa, je v nej aj Katka Knechtová Foto: Markíza

 Speváckych šou sa vracia na obrazovky televízií Markíza a Nova.

Už o niekoľko týždňov budú mať diváci možnosť sledovať cestu nádejných spevákov a speváčok, ktorí budú bojovať o titul SuperStar 2018.
Televízia Markíza dnes predstavila porotu. „Do nej zasadne ostrieľaný porotca Pavol Habera, novodobý idol Ben Cristovao, rebel a spevák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert a za dámy trojicu doplní krásna a empatická speváčka Katarína Knechtová," píše v tlačovej správe Markíza.

"Znova idem, aj s mojimi novými priateľmi v porote, nejakému šikovnému dievčaťu alebo chlapcovi pootvoriť dvere k povolaniu, ktoré je najúžasnejšie na svete – byť spevákom. SuperStar je matkou všetkých talentových súťaží a ja som rád, že som od samého začiatku jej súčasťou. Táto súťaž má totiž zmysel a baví ma byť jej súčasťou," povedal Habera, ktorý sa členom poroty SuperStar, či už samostatnej slovenskej alebo "federálnej", stane už ôsmy raz.
Ben Cristovao súťažou SuperStar sám prešiel, v roku 2009 bol jedným z finalistov. Teraz je z neho spevák a hudobník. "Je to obrovská zodpovednosť, pretože môžete významne ovplyvniť, ako sa bude ďalej vyvíjať niekoho život,"povedal.

"Nechcem ľuďom ubližovať, ale naopak chcem, aby sa o sebe niečo nové dozvedeli a prípadne sa pozreli na svoje spievanie z trochu iného uhla," hovorí speváčka Katarína Knechtová.
"Rozhodovanie bolo v podstate úplne jednoduché. Veľmi sa teším, pretože som pomerne dosť aktívny divák SuperStar," povedal Matěj Ruppert, ako zo skupiny Monkey Business.

Formát SuperStar od svojho prvého uvedenia na obrazovky až do súčasnosti videlo 460 miliónov ľudí na celom svete a bol vysielaný v desiatkach krajín.