Markíza bude mať novú moderátorku Televíznych novín 12 aj Telerána (FOTO)

Markíza bude mať novú moderátorku Televíznych novín 12 aj Telerána (FOTO) Foto: Markíza

Doterajšia spolumoderátorka Matúša Krnčoka v Teleráne Zuzana Čimová sa stane jednou z tvárí novej spravodajskej relácie s názvom Televízne noviny 12.

 

Z. Čimová Foto: Markíza

Markíza má nový spravodajský formát Televízne noviny 12, ktorý vysiela každý pracovný deň od 9. mája. Napoludnie tak nové Televízne noviny 12 nahradili dovtedy nasadzované Mimoriadne Televízne noviny k situácii na Ukrajine, , informuje Markíza v tlačovej správe.

Zuzana Čimová, ktorá posilní moderátorský tím relácie, pred príchodom do Markízy pracovala v regionálnych médiách či v rádiu Europa 2.

Diváci rannej relácie Teleráno sa budú od 1. júna 2022 stretávať s pozmenenou moderátorskou dvojicou. Matúš Krnčok bude po novom vysielať s doterajšou redaktorkou spravodajstva Luciou Hlaváčkovou, ktorá nahradí Zuzana Čimovú.
„Veľmi sa teším, že sme takto našli hneď dve nové moderátorky. Zuzka ukázala počas predošlých mesiacov svoj veľký talent v relácii Teleráno. A teraz dostáva novú šancu, aby si splnila svoj ďalší profesionálny sen – byť moderátorkou novej spravodajskej relácie. Lucia zas ukázala na všetkých kamerových skúškach svoje nadanie pre moderovanie rannej šou. Myslím si, že toto je rola pre ňu šitá na mieru. Verím, že tieto zmeny diváci privítajú. Obidvom kolegyniam držím palce na ich novej televíznej ceste,“ povedal Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky skupiny Markíza.

Lucia Hlaváčková a Matúš Krnčok             Foto: Markíza

Lucia Hlaváčková tak po siedmich rokoch končí v redakcii spravodajstva. „Opúšťam kolektív, v ktorom sa cítim ako doma. Ďakujem všetkým za pomoc, rady, smiech... Na druhej strane som si chcela vyskúšať aj inú ako spravodajskú polohu. Výhodou je, že poznám ľudí, ktorí pracujú v Teleráne. Sú na mňa veľmi milí, so všetkým mi pomáhajú, a čo ma teší, ako moderátorského partnera mám Matúša Krnčoka,“ povedala Lucia Hlaváčková.

Ďalšími moderátorskými dvojicami Telerána ostávajú Kvetka Horváthová s Tomášom Juríčkom a Lenka Šóošová s Romanom Juraškom.