Víťazstvo Emmy Drobnej v SuperStar sledovalo viac ako pol milióna divákov

Víťazstvo Emmy Drobnej v SuperStar sledovalo viac ako pol milióna divákov Foto: Markíza

Štvrtý ročník Česko Slovenskej SuperStar vyhrala Emma Drobná. Vo finále tejto speváckej súťaže získala 21-ročná finalistka z Nového Mesta nad Váhom viac hlasov ako Štěpán Urban a Pavol Kovalíček.


Šou sa vysielala v Česku aj na Slovensku. Podľa údajov PMT/TNS na Slovensku ju sledovalo 597 tisíc divákov v kategórii divákov starších ako 12 rokov, trhový podiel speváckej šou bol 32,1 percent. Nie sú to miliónové rekordy, aké mávala SuperStar v svojich prvých ročníkoch, ale je to výrazný nadpriemer stanice. U susedov na českej TV Nova ju sledovalo 884 tisíc divákov.

Viac: Kto je Emma Drobná? V minulosti sa objavila v klipe Chinaski


Na druhom mieste v sledovanosti na Slovensku skončil ďalší diel seriálu Doktor Martin na RTVS a až po ňom americká komédia na TV JOJ Také normálne dievča.

Vo finále Drobná, ktorú k prihláške do súťaže presvedčila mama, zaspievala piesne All I Want for Christmas Is You (Mariah Carey), Toxic (Britney Spears) a Fix You (Coldplay).

Česko Slovenská SuperStar sa konala štvrtýkrát, predchádzajúce ročníky vyhrali Martin Chodúr, Lukáš Adamec a Sabina Křováková. Formát vychádza z britskej súťaže Pop Idol.