S Attilom Véghom ukončila spoluprácu aj známa bagetéria, predchádzal tomu vulgárny rozhovor (VIDEO) Reprofoto CNN Prima News

S Attilom Véghom ukončila spoluprácu aj známa bagetéria, predchádzal tomu vulgárny rozhovor (VIDEO)

V mediálnom holdingu Penty pribudne nový člen vedenia

 

 

Za digitálnu stratégiu News and Media Holding bude od mája 2015 zodpovedný Martin Marek, v súčasnosti pôsobiaci na pozícii Digital & Business Development Director v Hubert Burda Media v Českej republike.

"Marek doplní manažérsky tím Petra Mertusa, CEO News and Media Holding a.s. Na pozícii Chief Digital Officer Martin Marek zastreší všetky strategické digitálne aktivity NMH," povedal pre Omédiách.com Peter Rolný HR Director News and Media Holding.

Na čele NMH je Peter Mertus, bývalý generálny riaditeľ vydavateľstva Ringier Axel Springer Slovensko. Z Ringieru je aj Igor Marton, ktorý je vedúcim výroby. Finančným riaditeľom je Marian Koreň, ktorý bol finančným riaditeľom v ProCare. Marketingovým riaditeľom je Jindřich Staněk z Azetu.

Finančná skupina Penta na jeseň získala kontrolu nad vydavateľstvom Trend Holding, Spoločnosťou 7 Plus, ktorá vydáva okrem iného denník Plus Jeden Deň a týždenník Plus 7 dní, a 45 percentný podiel vo vydavateľstve Petit Presse. Vyhliadnuté má ďalšie mediálne akvizície na Slovensku, ale aj v Českej republike a v Poľsku.

Spoločnosť News and Media Holding, a.s. bola založená v decembri 2014 a jej 100% vlastníkom je holandská spoločnosť V3 Media Holdings BV.