Manželka šéfa prezidentskej kancelárie bude mať vlastnú diskusnú reláciu

Manželka šéfa prezidentskej kancelárie bude mať vlastnú diskusnú reláciu Foto: TV Barrandov

 

 

Alexandra Mynářová, manželka šéfa kanceláře prezidenta ČR Vratislava Mynáře, bude od středy na TV Barrandov moderovat publicistický pořad Vlivní. Jejím prvním hostem má být ministr obrany Martin Stropnický (ANO). Televize o tom informovala na svém webu. Mynářová už na stejné stanici od března uvádí hlavní zpravodajskou relaci.

Vlivní mají být dvacetiminutovým pořadem rozhovorů s vysoce postavenými osobnostmi, které mají "zásadní vliv na dění v České republice". Pořad bude mít premiéru každou středu od 22:50, repríza bude v neděli od 19:55.

"Vlivné samozřejmě vůbec nešetřím. Otázkám na tělo se rozhodně v mém pořadu nevyhnou. Mám ale taky radost, že se nám daří je ukazovat v opravdu netypických situacích. Bez obleku a kravaty," sdělila Mynářová.

Mynářová ještě pod dívčím jménem Nosková působila v České televizi. Kvůli vztahu s blízkým spolupracovníkem prezidenta Miloše Zemana musela opustit moderování zpráv, později kvůli rizikovému těhotenství odešla na mateřskou dovolenou.

TV Barrandov je součástí Skupiny Barrandov, kam ještě patří KINO Barrandov, Barrandov PLUS a Muzika Barrandov. Skupina patří mediální společnosti Empresa Media, do jejíhož portfolia spadají také časopisy Týden, Sedmička, Instinkt, Exkluziv, Interview nebo tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky. Předsedou představenstva je Jaromír Soukup.