Brad Pitt si zahral hlavného amerického epidemiológa a uťahoval si z Trumpa (VIDEO)

Brad Pitt si zahral hlavného amerického epidemiológa a uťahoval si z Trumpa (VIDEO)

Keď nedávno hlavný americký epidemiológ Anthony Fauci žartom vyhlásil, že ak by ho mal stvárniť nejaký herec, chcel by Brada Pitta, netušil, že sa jeho želanie splní. Na úvod sobotňajšej satirickej relácie Saturday Night Live sa totiž slávny americký herec skutočne objavil v úlohe Fauciho.

"Najprv by som chcel poďakovať všetkým starším ženám v Amerike, ktoré mi posielajú e-maily plné podpory, inšpirácie a niekedy i obrázkov," uviedol hneď na úvod Pitt ako Anthony Fauci. Následne hovorí, že ohľadom koronavírusu už bolo zverejnené veľké množstvo dezinformácií, ktoré by chcel objasniť. Dodáva, že jeho úlohou je tiež vysvetliť, čo "mal v úmysle povedať" prezident Trump.

V prestrihu sú potom vidieť skutočné zábery amerického prezidenta, ktorý hovorí, že krajina bude mať k dispozícii vakcínu "relatívne skoro". "Relatívne čoskoro je zaujímavá fráza. Relatívne vo vzťahu k celkovým dejinám planéty Zem? V tom prípade vakcína príde naozaj rýchlo," hovorí Brad Pitt. "Ale keď poviete priateľovi: Vrátim sa relatívne skoro a potom sa objavíte až o rok a pol neskôr, tak by mohol byť váš priateľ relatívne dosť naštvaný," dodal Pitt ako hlavný americký epidemiológ.

"Jedného dňa to zmizne. Je to ako zázrak," hovorí na iných záberoch Donald Trump. "Zázrak by bol skvelý! Kto nemá rád zázraky? Ale zázraky by nemali byť plán A," reaguje na to Pitt v úlohe Fauciho.

Nakoniec si americký herec dáva dole okuliare a parochňu a už ako skutočný Brad Pitt práve Anthonymu Faucimu ďakuje za jeho prácu počas súčasnej epidémie koronavírusu. "A ďakujem tiež vám, pracovníci v zdravotníctve, vám, ktorí ste v prvej línii aj vašim rodinám," dodáva.