Aktuality.sk a POLITICO.eu nadviazali užšiu spoluprácu

Aktuality.sk a POLITICO.eu nadviazali užšiu spoluprácu Foto: Aktuality.sk

Slovenské Aktuality.sk budú so známym európskym portálom vydávať spoločný špeciálny POLITICO Playbook.

 

POLITICO.eu je spravodajský web informujúci a komentujúci dianie v EÚ. V júni 2018 sa druhý rok po sebe opäť stal víťazom ankety o najvplyvnejšie médium v Európe.

Playbook európskej edície POLITICO je newsletter, ktorý zostavuje novinár Ryan Heath so svojim tímom. Od dnešného dňa začal vychádzať na webe Politico.eu aj Aktuality.sk Playbook venovaný slovenskej politike.

Playbook je formát určený hlavne pre ľudí, ktorí sa zaujímajú o politické, biznisové a spoločenské dianie. "Spoločný projekt bude zahŕňať komplexné informácie o slovenskej politike, voľbách aj eurovoľbách," píšu Aktuality.sk v tlačovej správe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

špeciálny Playbook zameraný na Slovensko vychádza na webe Politico.eu aj Aktuality.sk.

„Je to česť, že si kolegovia z POLITICO vybrali práve nás. Považujem to za prejav rešpektu a potvrdenie relevantnosti našej práce. No je to aj obrovská zodpovednosť,“ povedal Peter Bárdy, šéfredaktor Aktuality.sk. S POLITICO budú Aktuality.sk spolupracovať nielen pri eurovoľbách, ale aj na ďalších témach. „Som presvedčený, že táto spolupráca bude na prospech oboch médií,“ dodal Bárdy.