Na 4-té narodeniny prichádza 4ka s tretím nekonečným produktom

Na 4-té narodeniny prichádza 4ka s tretím nekonečným produktom Foto: 4ka

Sú to presne 4 roky, odkedy 4ka začala definovať nové míľniky a posúvať hranice slovenského telekomunikačného trhu. Okrem iného aj tým, že v roku 2017 ako prvý slovenský operátor priniesla zákazníkom nekonečné dáta.

Dovtedy sa všetci tvárili, že je to nemožné. Pri príležitosti svojich štvrtých narodenín prichádza rebelská 4ka s už tretím nekonečným produktom.

Kým nový paušál SLOBODA ∞ a dátový balík NEKONEČNÉ DÁTA sú určené pre tých, ktorí dátujú veľa a všade, nový balík DENNÉ NEKONEČNO ocenia tí, ktorí potrebujú veľa dát skôr výnimočne. Napríklad na cestách, počas víkendov mimo domova, či ak chcú on-line sledovať dôležitý zápas.

Za skvelú cenu 1 euro dostanú desaťnásobne viac, než ponúkajú porovnateľné produkty konkurencie – 10 GB dát.

Tie môže zákazník míňať počas 24 hodín od aktivácie. Dáta je možné čerpať na celom Slovensku i v EÚ.

„Pre aktiváciu DENNÉHO NEKONEČNA bude potrebné zaslať SMS v tvare: DN na číslo 950. DENNÉ NEKONEČNO odporúčame každému, kto nepotrebuje využívať celý mesiac dáta na svojej SIM karte alebo si chce dáta vyskúšať. Primárne je balík určený pre zákazníkov bez paušálov, v prípade potreby si však každý môže takto navýšiť predplatené objemy dát v nových paušáloch alebo dátových balíkoch,“ vysvetľuje vedúci produktového oddelenia 4ky Marek Jánošík.

DENNÉ NEKONEČNO si budú môcť zákazníci aktivovať od budúcej stredy 9.10.2019.

4ka má už tradične na svoje narodeniny darček pre všetkých svojich existujúcich zákazníkov. V piatok 4.10. budú na celom Slovensku Štvorkári dátovať zadarmo. Nie je potrebné nič aktivovať, operátor jednoducho nebude dátovú spotrebu v deň svojich narodenín vôbec účtovať.

Je pritom jedno, či bude zákazník v sieti 4ky alebo v sieti partnera v národnom roamingu.

„Štvrté narodeniny 4ky sú pre nás tak trochu symbolické. Prišli sme na trh ako štvrtý operátor (trochu nečakane), voláme sa preto 4ka, aj keď pre veľa ľudí sme už 1ka. Uspeli sme vďaka tomu, že sme im priniesli to, čo im v ponuke našej konkurencie dlhodobo chýbalo. NAJVIAC dát a SLOBODU volania za prijateľné ceny. Po nedávnych produktových zmenách, keď sme zjednotili objemy dát vo vlastnej a partnerskej sieti, cítime veľkú pozitívnu energiu a podporu. Chceme za ňu všetkým poďakovať,“ hovorí riaditeľ 4ky Juraj Ondriš.

Pripomeňme si štyri roky so značkou 4ka: Za krátky čas sa 4ke podarilo pokryť vlastnou 4G sieťou viac ako 75% populácie SR. Od začiatku prišla s úspešnou ponukou – Moja 4ka s jednotnými 4 centami za MIN/SMS/MB doma aj v celej EÚ. Priniesla revolučné nové paušály TO., ktoré v čase, keď konkurencia v porovnateľných produktoch mala ledva megabajty dát, obsahovali desiatky gigabajtov.

Minulý rok operátor sprístupnil pre všetkých zákazníkov bez rozdielu aj 3G sieť v národnom roamingu. Štvorkári túto zmenu ocenili a objem prenesených dát v 3G sieti odvtedy vzrástol 5-násobne. Nasledovalo predstavenie nových paušálov SLOBODA, ktoré v sebe kombinujú veľké počty minút, volaní a SMS s veľkými objemami dát a to všetko bez viazanosti. V súčasnosti najpopulárnejší nový paušál je SLOBODA 100+, nasleduje čisto dátový paušál SLOBODA DATA a SLOBODA ∞ +.