Optický Giga internet od SWANu je rýchlejší, než všetci u vás doma!

Optický Giga internet od SWANu je rýchlejší, než všetci u vás doma! Foto: Swan

Ak hľadáte naozaj rýchle a spoľahlivé pripojenie na doma, vylepšený gigabitový internet od SWANu je teraz tou najlepšou voľbou.

 

Internet XL totiž posúva možnosti optiky ešte ďalej. Zákazníci SWAN-u vo vybraných lokalitách si vďaka nemu môžu užívať rýchlosti sťahovania až 1000 Mbit/s!

Hru veľkú 35 gigabajtov tak vaše deti teoreticky môžu stiahnuť len za rovných 5 minút. Takýto internet si však ľahko poradí aj so streamovaním videa a seriálov alebo hudby, a to kľudne aj pri všetkých členoch mnohopočetnej rodiny naraz.

Gigabitový Internet XL je dostupný už 24,99 eur mesačne. Nezaostáva pri tom ani rýchlosť uploadu, ktorá dosahuje až 100 Mbit/s.

Neobmedzené pripojenie bez akýchkoľvek FUP obmedzení je dostupné vo vybraných lokalitách Bratislavy, Trnavy, Dubnice nad Váhom, Komárna, Trenčína a Púchova. Čoskoro však pribudne aj do Nitry, Košíc, Zvolena, Malaciek, Dunajskej Stredy, Trenčianskych Teplíc či Slovenského Grobu.

Viac informácií vám ponúkne infolinka SWAN-u na čísle 0650 123 456, alebo ktorékoľvek kontaktné miesto vo vašom okolí.

Teoretické rýchlosti Giga Internetu XL (1000 /100 Mbit/s) od SWAN-u:

700 MB album vášho obľúbeného hudobného interpreta - stiahnutý za 5 sekúnd

8,5 GB obraz DVD s filmom - stiahnutý za 1 minútu 13 sekúnd

50 GB potrebných na nový hru FIFA20 - stiahnutých za 7 minút a 9 sekúnd

Takéto rýchlosti presvedčili aj Jána Volka, halového majstra Európy v behu na 60 metrov z roku 2019.

„Spolupráca so SWAN-om sa mi páči, lebo sa tiež snažia byť rýchli ako ja. Presviedčam sa o ich profesionálnom prístupe a zdieľaní podobných hodnôt, ktoré sa vo svojej kariére snažím presadzovať aj ja. Nemusím sa do ničoho štylizovať, ale ostávam sám sebou, šprintérom, ktorý všetko podriaďuje príprave, tréningu a snaží sa o čo najlepšie výkony,” povedal nedávno tento špičkový atlét.

Stále rýchla alternatíva pre každého

Ak doma nemáte možnosť využívať optické pripojenie od SWAN-u, už od 9,99 eur mesačne je tu pre vás rýchly domáci LTE internet TO.doma.

Pri nákupe cez e-shop navyše získate 2 mesiace jeho poskytovania úplne zadarmo. TO.doma dokáže stále šprintovať rýchlosťou až 150 Mbit/s.