Prenos čísla na jeden klik? V 4ke samozrejmosť!

Prenos čísla na jeden klik? V 4ke samozrejmosť! Ilustr. foto: 4ka

Zaujala vás parádna ponuka paušálov SLOBODA od 4ky, ktoré majú výhodné ceny a ponúkajú naozaj poriadnu porciu dát

Nie ste sami! Navyše, teraz si našu ponuku môžete vyskúšať vďaka parádnej akcii. Ku ktorémukoľvek paušálu SLOBODA vám dáme plný objem voľných minút a predplatených gigabajtov, no prvých 30 dní vás bude stáť len 4 eurá

Ľahko tak zistíte, či je 11 GB dát v SLOBODE 100 + dosť, alebo či vám vyhovuje naše pokrytie. Ponuka platí do 31. 10. 2021 pre každého, kto si kúpi novú 4ka SIM kartu s/bez paušálu alebo požiada o prenos čísla cez náš eshop

Najľahšia cesta do 4ky bez straty kontaktov

Prenos vášho súčasného čísla do 4ky má svoje jednoznačné výhody – číslo vám zostane, je predsa vaše a tak stále sa vám dovolá celá rodina, všetci známi aj každý klient alebo pracovný kontakt, ktorému ste kedy dali svoju vizitku.

Nezmení sa tak takmer nič, až na to, že pravdepodobne budete volať a dátovať oveľa výhodnejšie smile

Celý proces možno vyzerá komplikovane, ale nie je to pravda. Väčšinu vecí vybavíme za vás a v prípade, že u svojho starého operátora nemáte žiadnu viazanosť, nemusíte sa báť ani poplatkov a pokút. Ak je to naopak, možno sa oplatí pár mesiacov počkať… a zatiaľ všetko skúšať s novou 4ka SIM kartou s novým telefónnym číslom. Svoje pôvodné číslo si k nám môžete preniesť o týždeň, mesiac či o rok, kedykoľvek budete chcieť.

Ako na to?

  1. Najľahšie to bude cez náš e-shop, kde si 4ka SIM kartu môžete objednať aj so štartovacím kreditom 4 € a niektorým z paušálov SLOBODA. Kuriér vám ju prinesie priamo domov.

Nezabudnite zaškrtnúť políčko Mám záujem o prenos svojho čísla od iného operátora a posuňte sa na ďalší krok.

  1. Kvôli legislatívnym pravidlám v SR budeme potrebovať niektoré vaše osobné údaje. V druhom kroku teda vyplňte vaše meno a priezvisko, rodné číslo, kontaktné údaje a číslo občianskeho preukazu

Nebojte sa, blížime sa do finále. 

  1. Zostáva už len vaša adresa, aby kuriér vedel, kam má 4ka SIM kartu doručiť. Môžete si zvoliť platbu dobierkou alebo využiť moderné platobné metódy kartou či cez internet banking.

Kuriér vám doručí vašu novú 4ka SIM kartu do 24 hodín a my začneme pracovať na prenose vášho telefónneho čísla. Celý proces prenosu obvykle trvá približne 4 pracovné dni od podpisu všetkých potrebných dokumentov. Dátum prenesenia vášho telefónneho čísla vám oznámime SMS správou. Vašu novú 4ka SIM kartu však môžete používať ihneď po doručení kuriérom. 

Bonus a zľava za prenos od 4ky

Preniesť číslo do 4ky sa teraz oplatí ešte viac. Každý “prenášač” totiž získa dlhodobú 2-eurovú zľavu mesiac čo mesiac z bežnej cenníkovej ceny SLOBODY+ alebo SLOBODY DÁTA. Naozaj! Jednoducho budete platiť o 2 eurá menej len vďaka tomu, že si k nám prenesiete číslo. 

Samozrejme, zľavu mesiac čo mesiac za prenos čísla do 4ky a akciu akúkoľvek SLOBODU na prvých 30 dní za 4 € môžete využiť súčasne - prvý mesiac za 4€ a ďalšie so zľavou 2€. A to nemá chybu.

Dá sa to aj cez SMS

Tento spôsob, samozrejme, využijete len v prípade, ak už našu 4ka SIM kartu máte.

Z čísla od iného operátora, ktoré si chcete preniesť do 4ky, pošlete SMS v tvare: 

PRENOS 4ka (medzera) mobilné číslo vašej novej 4ka SIM karty (medzera) PUK kód vašej 4ka SIM karty na číslo 0950 100 100. Ostatné už nechajte na nás.

Napríklad: PRENOS 4KA 0950123456 78965432.