4 SIMky v jednom paušále: 4ka prichádza s nekonečným paušálom zdieľaným aj vo štvorici (VIDEO)

4 SIMky v jednom paušále: 4ka prichádza s nekonečným paušálom zdieľaným aj vo štvorici (VIDEO) Foto: Omediach.com

Štvrtý mobilný operáto 4ka dnes predstavil nový nezvyčajný produkt  - zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA4  alebo SLOBODA na štvrtú, s ktorým môže zákazník využívať volania alebo SMS a dáta na 4 nezávislých 4ka SIM kartách na jednom paušále a za jednu cenu. Zdieľaný nekonečný paušál môžu využiť rodiny, známi, priatelia, ale aj malé firmy, ktoré tak získajú ešte výhodnejšie podmienky pre celú skupinu.

„Ekonomická kríza, dvojciferná inflácia a navyše vojna za našimi hranicami. Neľahké časy, ktoré nás čakajú, nás prinútili zamyslieť sa nad tým, ako pomôcť našim zákazníkom. Priniesli sme volania za tretinovú cenu oproti konkurencii, priniesli sme ako prví nekonečný dátový paušál a dnes prichádzame s novým konceptom zdieľania minút, SMS či dát v jednom paušále až pre štyroch,“ povedal vedúci produktového oddelenia 4ky Marek Jánošík.

Nový paušál SLOBODA na štvrtú umožňuje spojiž až štyroch zákazníkov v jednom paušále a umožňuje im volať a smskovať donekonečna, pričom na jednu SIM pripadá cena 10 eur/30 dní. A zároveň dostanú do spoločného paušálu aj zdieľané 4 GB dát v celej EÚ.


„K základnej SLOBODE na štvrtú, zdieľaným min/SMS a dátam, si môže zákazník dokúpiť aj ďalšie dátové balíčky či už pre všetkých, alebo len pre jednotlivých členov. V maximálnej verzii za 64 Eur si môže štvorčlenná rodina či ľubovoľná skupina štyroch Štvorkárov spolu navzájom zdieľať min/SMS a dáta, teda volať a dátovať donekonečna,“ hovorí Andrea Čagalová, senior manažérka pre produkt a propozície 4ka.

Ako funguje zdieľaný nekonečný paušál?

Zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA na štvrtú umožňuje zákazníkovi (Majiteľovi paušálu) zdieľať volania/SMS a dáta až s tromi ďalšími účastníkmi (členmi skupiny). V SLOBODE na štvrtú tak môžu napr. štyria rodinní príslušníci alebo kamaráti za 40 EUR/pre 4 SIMky na 30 dní spoločne využívať zdieľané nekonečné minúty/SMS v celej EÚ a zdieľané 4 GB dát v celej EÚ. Na jednu SIMku tak zaplatia len 10 Eur, pričom je možné do paušálu pridať aj piateho člena/SIM skupiny za dodatočných 10 EUR na 30 dní.

Zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA na štvrtú zároveň umožňuje Majiteľovi paušálu flexibilne dokupovať dátové balíky DÁTA NAVYŠE podľa potreby skupiny pre seba alebo členov v skupine, a to v podobe zdieľaných nekonečných dát pre všetkých členov v skupine, alebo samostatných dát pre jednotlivých členov.

ZDIEĽANÉ DÁTA NAVYŠE pre všetky 4 SIMky ponúka jeden dátový balík, ktorý si zdieľajú všetci členovia v skupine. Jedná sa o ZDIEĽANÉ NEKONEČNÉ DÁTA v SR (z toho 16 GB v EÚ) za 24 €/ pre 4 SIMky na 30 dní.

SAMOSTATNÉ DÁTA NAVYŠE pre 1 SIM-ku ponúkajú dáta v troch variantoch. Aktivovať ich môže Majiteľ paušálu flexibilne pre každú zo 4 SIM zvlášť. Na výber sú dátové balíky 1GB v SR a EÚ za 2 €/30 dní, 8 GB v SR  (z toho 2,67 GB v EÚ) za 4 €/30 dní a NEKONEČNÉ DÁTA v SR (z toho 5,33 GB v EÚ) za 8 €/30 dní. Tieto dátové balíky nie sú zdieľané s ostatnými v skupine, ale sú k dispozícii výhradne pre zvolenú SIM kartu.

 

Ako si aktivovať zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA na štvrtú

SLOBODU na štvrtú si zákazník môže zakúpiť na vybraných predajných miestach 4ky alebo cez eshop spolu so 4ka SIM kartou. Existujúci zákazníci si zdieľaný nekonečný paušál môžu aktivovať priamo cez zákaznícky portál Moja zóna alebo appku Moja 4ka. Zákaznícky portál Moja zóna a appka Moja 4ka zároveň umožňuje spravovať paušál, čiže pridávať alebo upravovať členov resp. telefónne čísla, dokupovať dáta navyše a nastaviť si aj úhradu poplatku za paušál automaticky z platobnej karty.

Postup aktivácie SLOBODA na štvrtú:

1. Kúpte si 4ka SIM kartu so zdieľaným nekonečným paušálom SLOBODA na štvrtú cez e-shop 4ka.sk/pausaly-sloboda alebo v predajnej sieti 4ky.
2. Zaregistrujte na www.4ka.sk/moja-zona a stiahnite si appku Moja 4ka.
3. Pridajte si do SLOBODY na štvrtú čísla ďalších troch Štvorkárov. Na pridané čísla príde pozvánka formou SMS, ktorú treba potvrdiť spätnou SMS v tvare „CHCEM“ na číslo 950.